ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Карвальо към феновете на Локо: Ще ви нося винаги в сърцето си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:36 / 31.03.2011Коментари (11)5010
© lportala.net
Базил дьо Карвальо се срещна с феновете на Локомотив вчера и развълнувано им благодари за подкрепата им през изминалите трудни за него месеци.

"За мен минаха три трудни месеца и вие не ме изоставихте. Ще ви нося винаги в сърцето си. Благодаря на всички за подкрепата. Само Локо", написа и прочете с развълнуван глас чернокожият нападател. С него на традиционната среща с феновете бе и левият Самир Бенджелюн, на когото запалянковците дадоха кураж след злополучния мач срещу Литекс през изминалия кръг.

"Това беше труден мач за отбора, а срещу мен имаше още по-труден футболист. Четох за критиките по мой адрес, но аз съм човек който ги приема и взима най-доброто от тях. Не мисля обаче, че трябва да се правят изводи само в един мач. Пожелавам си да играем срещу Литекс тази година за купата и тогава да взема своя реванш и победа за отбора", коментира в препълнената зала братът на Юнес.

Преди това той разказа за футболната си кариера, започнала с четири-годишен престой в школата на ПСЖ. По-късно е привлечен в отбора АПОП, воден от Едуард Ераносян, с който работят отлично.

"Той бе човекът, който ми даде шанс, а и успя да изгради много силен отбор, с който спечелихме купата на страната. Можехме да успеем и за Лига Европа, но в квалификациите отпаднахме злощастно от Рапид (Виена). Българското първенство определено превъзхожда кипърското, заради повечето дербита в него, а и заради по-доброто ниво на водещите отбори", добави още Самир.

Скоро близо стотината души в залата насочиха вниманието си към Базил, който пожела да не коментира проблемите си около Левски.

"Бях там, подписах договор, а останалото го знаете. За мен най-важното е че съм в Локомотив и съм възстановен от травмата в рамото си. Имам огромно желание за игра и съм изключително щастлив, че се върнах. Тук всичко е същото.

Посрещнаха ме чудесно, а на вас феновете искам да благодаря най-много. Вие ме подкрепихте дори когато отпътувах за Франция за операция. Не ме оставихте да падна духом и бяхте до мен. Благодаря ви от сърце", емоционално взриви аплодисментите в залата Карвальо.

Вчера той се споразумя с ръководството на Локомотив за 18-месечен договор, който ще бъде финализиран след днешното пристигане на мениджъра му Мадам Ба.

"Изобщо нямам намерение да ходя другаде, искам да остана колкото се може повече", отсече нападателят на въпрос дали би останал и за по-дълго.

По-рано този месец той скъса договора си с Левски едностранно, заради неполучени заплати от столичния клуб.

Докато изчаква становището на ФИФА, Карвальо няма да има проблем да бъде картотекиран и да играе с черно-белия екип.

"Имам желанието да играя още срещу Славия. Чувствам се подготвен, още повече, че вече играх 30 минути за националния отбор на Гвинея."

За промените около отбора в последните дни и за по-специалния за него мач срещу Левски, Карвальо отговори:

"Тук съм, за да играя футбол и останалото не ме интересува. Затова си има ръководители и президент. Знам само, че промените се правят за благото на отбора. А за предстоящия мач срещу Левски е добре, че сме домакини. Ще е фантастично да се разпиша във вратата им, а отборът ни да ги победи отново. Няма проблем, че в нападение има конкуренция. Това е добре за отбора", завърши изказването си още черната перла на "смърфовете", преди да се захване здраво с автографите и дългата фото-сесия със запалянковците.

Източник: lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 10
31.03.2011
29.03.2011
24.01.2011
19.01.2011
19.01.2011
19.01.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Този младеж под мен да чете и да гледа отношение на футболист към фенове,щото в селските групи има един дето го превъзнасят,а той до онзи ден ги качва на разни места!Това е разликата брат ми!
+3
 
 
Утре ще ги убием тези маршутки САМО ЛОКО Пловдив !
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
ВСИЧКИ МОЩНО НА ЛАУТА в събота срещу Славия. АЙ МАШИНИИИИ
+6
 
 
Ох мамооо, ставаме пак баси лудия отбор!!! Ще мачкаме еии, купата е наша, с тея машини и третото място не е мираж!!!
на 31.03.2011 г.
+10
 
 
С Карвальо отбора придобива вече и нужната класа в нападение!Страхотен човек и футболист,много здраве,голове и успехи с любимия ни Локомотив!
+10
 
 
добре си дошъл отново в Локопд.С Карвальо ставаме супер в нападение.
+10
 
 
Вкарвальо еее,Вкарвальо еее,айде ,айде,айде,айде Вкарвальо еее,Вкарвальо еее Вкарвальо еее КУПАТА ЩЕ ДОНЕСЕ ЕЕЕ !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: