ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски пак спасяват сезона със селекция от Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:06 / 13.12.2010Коментари (10)5206
© Plovdiv24.bg
Явно в Левски са крайно некадърни, за да отсеят шкартото от качеството при теста на чужденци. "Сините" привличат множество иностранци по време на паузите, но те са пълни провали. Затова "гранда" отново е вперил поглед в Пловдив и по-точно в Локомотив, който се превръща в основен снабдител на титуляри за "сините".

В момента на чело на Левски са юношата на Локо Георги Иванов и бившият наставник на "черно-белите" Ясен Петров. Звездата в нападението Гара Дембеле също бе взет от Локо, както и единствения им качествен централен защитник Йордан Милиев. Сега Левски търси читав партньор именно на Милиев и от щаба на "сините" са си харесали бранителя на Локо Юнес Бенжелюн.

Въпрос на разговори в начална фаза е, дали "сините" ще успеят да вземат стълба в защитата на "смърфовете".

Бенжелюн от своя страна е изключително качествен защитник, но играта му е на приливи и отливи. В същото време Локо разполага с много добри негови заместници в лицето на Кирил Котев и Крачунов, а и едва ли Коко Динев, Бонев и Узунов ще седят с кръстени ръце и няма да подсигурят адекватен заместник на "голямото Бенджи", ако се стигне до продажбата му в Левски.

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В началото Юнес тръгна много лошо и мога да кажа, че имаме загубени точки заради негови груби грешки.След това, обаче не знам, какво се случи, но изведнъж се преобрази заедно с целия отбор.Влезна във форма и беше почти перфектен.На този етап имаме нужда от него най-вече заради това, че има самочувствие и манталитет на победител.За мен лично Пламен Крачунов въобще не е по-слаб защитник от Юнес!На Крачунов му трябва още малко да поработи и най-вече да добие самочувствие.Единствено самочувствието дава предимство на чужденеца пред нашето момче!За мачове с лескито, чорбата или латекса имаме нужда точно от такъв защитник, като Юнес - с качества, класа и самочувствие!
0
 
 
При всички слуяаи Бенжалюн е според мен най-кластния защитник в България и ако господин Динев го продаде на Левски то трябва да му вземе много стабилна сума,защото тук процент при следваща продажба няма да играе,Юнес няма да вкарва по 25 гола на полу сезон като Гара а и сега като Левски отпаднаха от Лига Европа нямат поле за изява на Европейската сцена
+3
 
 
Ромзо и Яшар все насам гледат за селекция! Явно Коко и мадам Ба трябва да им правят селекцията на некадърните шопи! Все пак, ако е изгодно за клуба и за стадиона, нека Коко продава!
+2
 
 
Коко ако нямаше пари нямше пари , нямаше да ремонтира стадиона и да взима качествени играчи.. няма смисъл да се продават футболисти.. все пак се целим в Европа :) ако продаде някой пак трябва да вземе негов заместник неможе да се разчита на котев и крачунов само.. ако не дай си Боже се контузат и какво става ... дупка .. Юнес винаги се раздава по мое мнение .. стига сме хранили тъпите шопи с футболисти.. да си намерят те ,като се имат за толкова велики.. после ще го изкарат че е тяхна звезда, като Дембеле , Милиев, а всъщност са наши звезди.. да духат супата,, не трябва да им даваме играчи, все пак сме тръгнали да ги изместваме от топ местата ... Сега ни е шансът ... САМО ЛОКО !!! НАПРЕД МАШИНИ !!! АНТИ ШОПИТЕ ЗАВИНАГИ !!!
+7
 
 
Сега като продадем Юнес, се надявам, че хората които го плюеха, че бил слаб ще са доволни. Дано, дано продадем някой, че трябват пари за стадиона.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 13.12.2010 г.
+9
 
 
Много добър играч е Юнес. Ако остане ще бъде супер. Ако го продадат ще наложим Крачунов а той е добра инвестиция за бъдещето. Само че Юнес има договор за 2 години и няма да им легне толкова евтино на левскарите! :))) Коко да му иска дебели пачки. Те са на зор! :))))))
+10
 
 
За да направим осветление задължително трябва да продаваме играчи. Досега от както Коко ни е взел сме продали само един Дембеле на Левски, а Коко хвърли по стадиона и по издъжка на отбора(заплати, премии) близо 1 000 000 лева. Който се сърди, че Коко продава играчи, да извади пари от собственния си джоб за издръжката на oтбора и стадиона. Коко си знае работата, щом отбора е на 5то място и е четвъртфиналист за купата на България, значи политиката му е вярна и точна.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: