ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Рангел Абушев счупи нелепо ръка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:53 / 06.12.2010Коментари (2)4282
© Plovdiv24.bg
Нелепа контузия получи младият нападател Рангел Абушев на днешната последна за годината тренировка за представителния тим. Настроението в редиците бе приповдигнато и празнично, като нищо не предвещаваше остри сблъсъци и неприятни контузии. Известният с прякора "Рони" падна злощастно на ръката си, след единоборство с юношата Благомир Мастагарков и веднага бе откаран от клубния лекар д-р Константин Павлов за ренгенова снимка и преглед. По-късно стана ясно, че Абушев е получил фрактура на две места на дясната ръка, като най-вероятно ще се наложи операция.

Шест нови имена проведоха тренировка с мъжете днес следобед, като всички са бивши и настоящи юноши на клуба. Най-големият е 21-годишният защитник Ангел Делчев, възпитаник на Недялко Стамболиев, играл досега в третодивизионния Созопол. На Лаута бе и две години по-младия защитник Бахри Шакир, който допреди половин година защитаваше селекцията на Старша "А", а през есента турпа опит за тима на Асеновец. Две от талантливите момчета на старши-треньора Красимир Димитров също са привлекли погледа на Неделчо Матушев. 16-годишният юношески национал Христо Стамов и връстникът му Станислав Йорданов играха двустранна игра срещу Здравко Лазаров и компания. С треньорът на вратарите Стоян Ставрев пък тренировка проведоха голкийпърите на двете старши селекции - Ферди Мюмюнов и Венцислав Христов.

Младоците ще получат шанс да покажат качествата си в игрова обстановка, повреме на утрешната контрола между Локомотив и Академик (София), която ще започне от 13.00 ч. на стадион "Локомотив". Проверката ще даде шанс и на останалите неналожили се футболисти, както и на Басиля Саканоко. Останалите чужденци са разпуснати във ваканция, като днес и утре ще пътуват за родните си места. След утрешния приятелски мач, клубното ръководство ще затвори календарната година с празничен коктейл, след което ще разпусне представителния ни отбор във ваканция.

Източник: Lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Винаги трябва да се дава шанс на младите.Абушев ще се възтанови бързо и ще му мине като на куче той е млад.
+2
 
 
Ангел Делчев е постоянен титуляр в Созопол и е един от най-добрите в отбора на мача срещу Ботев до голяма степен минималната победа на жълтурите се дължи и на него тъй като през целия мач обезличи т.нар. голям футболист Н.Курдов така че ако нашите го вземат няма да сгрешат,до 2 години ще е един от най-добрите централни защитници в България:)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: