ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Даксон иска да се връща в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:52 / 02.12.2010Коментари (34)6521
© Plovdiv24.bg
Даксон Да Силва може да се завърне в Локомотив (Пд) през зимата. Бразилецът е споделил пред свои приятели в Пловдив, че ако не успее да си уреди трансфер в друг отбор, има желание отново да играе на Лаута. За целта обаче от клуба трябва да му простят издънката от лятото. Тогава Даксон избяга от Пловдив година преди да изтече договорът му с клуба. Христо Бонев нееднократно заяви, че бразилецът повече няма място на Лаута. В момента Даксон има договор с бразилския нискоразреден Кампо Гранде, който е собственост на мениджъра му Педриньо. Халфът обаче не играе в мачовете. От своя страна пловдивчани заведоха дело във ФИФА за обезщетение в размер на 613 000 евро, които ще бъдат търсени от играча и бъдещия му нов клуб.

Интерес към Даксон има Левски и Черноморец. Мениджъри пък се опитват да го лансират за ЦСКА. Кандидатите обаче ще трябва да се споразумеят за трансферната сума с Локомотив.
Междувременно стана ясно, че на 7 декември Локо (Пд) ще играе контрола с Академик, а не със Спортист, както беше предвидено. Тимът от Своге има мач от първенството на Западната "Б" група срещу Ком-Миньор на 8-и.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добър футболист но едно голямо леке.Мисля ,че вече няма място в Локопд и да му берат гайлето други.Той се подигра с отбора на Локопд.
+2
 
 
SORRY DO NOT FIX FUCK OFF.Ако разбирате какво имам пред вид.Има качества да играе голям футбол,но няма професионално отношение.Ако беше изиграл един полу сезон на едно постоянно ниво сега вече да играеше някъде .Предполагам не е единствения футболист ;).Аз му пожелавам здраве и успех
+4
 
 
Според мен не трябва да му се прощава това ще е груба грешка!!! Ще дестабилизира отбора 100% не че лош футболист но такива прояви трябва да се наказват жестоко!
+5
 
 
4е няма оправдание за постъпката няма. НО не забравяите 4е в центъра сме изклю4ително проблемни!Том не в форма за тоя идиот Кер4ев въоб6те няма да говора.Видя се много добре на ма4а с локо софия
+5
 
 
Той показа неуважение към клуба,няма място вече тук. Плюс това ,няма никакво развитие като футболист,а пък и сега сигурно е 100 кила вече.Аз съм против(лично мнение)
+3
 
 
аз съм против Даксон подигра се с ЛОКОМОТИВ никва прошка за тоя малоумник такмо сега отбора ние е добър без него ся само ще внесе напрежение в отбора ако се върне
0
 
 
ДАНО РАКОВОДСТВОТО МУ ПРОСТИ И ГО ВЬРНЕ ПУБЛИКАТА ГО ОБИЧАШЕ ПОСЛЕДНИЯ СЕЗОН ТОИ НЕ ИГРАЕшЕ И НА 5 ПРОЦЕНТА ОТ ВЬЗМОЖНОСТИТЕ СИ ЗНАЕМ КАКВО МОЖЕ ДАКСОН ! АЗ ЛИчНО ИСКА ДАКИ ДА СЕ ВЬРНЕ НО ДА РАЗБЕРЕ чЕ НАПРАВИЛ ГРЕшКА !
+5
 
 
Голям беше аз се още го оважавам направи много за локомотив но ! Но и до някаде тои се подигра с наща обич кьм него не трябваше така да постьпва с името локомотив както и с феновете ! НО ДАКСОН НО ПАРТИ
+4
 
 
Играч със страхотни качества и ум на 10 годишнп момче. Според мен няма място в нашия отбор! Ще е зле за колектива и за микроклимата в отбора ако го върнат. Да му изкажат официална благодарност за това, което е направил за Локомотив и да го продават на паламудите, ако още имат пари, разбира се!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: