ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
До 10 дни става готово АД-то на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:02 / 01.12.2010Коментари (106)10750
© Plovdiv24.bg
До 10 дни ще е готово новото АД, което ще поеме контрола над Ботев, научи Plovdiv24.bg. Цветан Василев е решил да участва с една от фирмите си в които е едноличен собственик, като това най-вероятно ще е или "ФИНА-Ц" ЕООД или "БРОМАК" ЕООД, където Василев участва самостоятелно.

Това е и причината Ботев да продължава да води подготовка. Изчаква се да се финализира преобразуването в АД-то. След това ще се реши кой ще бъде назначен като треньор, а Марин Бакалов най-вероятно ще сдаде поста и ще стане спортно-технически директор.

Още по темата: общо новини по темата: 14
27.12.2011
16.11.2011
02.03.2011
24.02.2011
22.02.2011
22.02.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Наистина Марин Бакалов е жълто-черна легенда и като футболист и сегa като организатор и ръководител! Поклон!! Все пак като треньор не е на това ниво- не че има кой знае какъв избор от български специалисти!Сега вече виждате колко много хора и мними специалисти започват да кръжат около нашия отбор- те са като хиените - надушват мазната плячка отдалече- и сега идва най- трудния момент да се опазим от тази паплач и да подберем най- качествените и предани хора като деятели ръководители треньори и разбира се футболисти- да не се разбива ядрото от игралите досега момчета !Тук разчитам много на Бакалов и на новия президент! Кольо Плъха - ако тази компроментирана личност се появи на стадиона трябва дя го изхвърлим с камъни !
+8
 
 
"Звездата Курдов: По-скоро ще спра с футбола, отколкото да отида в ЦСКА " Ето такива играчи трябват на Пловдив Курдов и Електричарката са гордост за Пловдивския футболл
-5
 
 
А бе ще дайдете на нащо, че без чуждинци не става!
+4
 
 
от "италианския" отбор най-добри бяха:Морини,Брици,Ола...ако ги върнат и във Б ще газим както сега...те и за А група стват и се доказаха...
+4
 
 
Толкова ли е важно отборът да е само от българи? Не мисля, че ще е лошо да има и качествени чужденци. За Морини съм 100% за да се върне, показа класа и характер и то в най-важните мачове. Според мен е по-лесно и евтино да се вземе чужденец, отколкото играч от Бг. със същите показатели. Нито трансферният пазар е реален у нас, нито някой мисли за развитието на играчите, а и масата от тях гледат само парите-предпочитат да търкат скамейката за малко повече кинти,отколкото да играят редовно и да се развиват. Пък само с млади играчи до никъде няма да стигнем-нужна е и спойка между младост и опит.
+7
 
 
и аз искам по възможност само от Български играчи да е съставен отбора
+8
 
 
най-важното е Бакалов да остане в ръководството.Той показа 4е е отли4ен ръководител
+10
 
 
по надоло слушам разни че Пичони и морини трябвало да се варнат и Ола също единственото, което изка Цветан Василев е отбор без чужденци поне така каза дясната му ръка и мисля че повечето хора ще подкрепят това мнение ...... САМО БОТЕВ
+9
 
 
"ФИНА-Ц" ЕООД с приходи за миналата 2008г. - 27 млн.195 000 лв. и "БРОМАК" ЕООД с приходи за миналата 2008г. - 2 млн. 522 000 лв.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: