ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мениджърката на Карвальо: Има интерес от Катар
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:56 / 22.11.2010Коментари (7)2640
© Plovdiv24.bg
Мениджърката госпожа Бенжелюн, позната у нас като Мадам Ба, даде специално интервю, в което говори за евентуалните трансфери на своите клиенти, които играят в български клубове. Тя е импресарио на едни от най-горещите имена в родния футбол като Гара Дембеле от Левски, Базил дьо Карвальо и естествено на синовете си Юнес Бенжелюн и Самир Бенжелюн от Локо Пд.

- Мадам Ба, в България се говори много за евентуален трансфер на Гара Дембеле. Какво знаете вие и какво може да ни кажете по въпроса?

- Аз нямам информация. Вижте, има 10 милиона трансфера, но за това са нужни конкретни документи. За да се трансферира даден играч, е нужно да има документ, в който да пише - еди кой си клуб иска футболиста, можем да платим толкова, бла-бла-бла...Докато няма такъв документ, не можем да кажем нищо.

- Разбирам, но има ли оферти, които идват от чужбина, говори се много за Турция?

- Няма писмени оферти. Във футбола има много дрън-дрън-дрън. Клубове, които казват - да, искаме го, той е интересен и така-нататък. Но трябва да се изпрати документ или на клуба, или на госпожа Бенжелюн, неговия агент. Чакаме...

- Можете ли ни да ни разкриете подробности около контракта на Дембеле? В смисъл колко процента има Левски, колко Локомотив Пд?

- Не, не. По тази тема няма да кажа нищо, защото е конфиденциално. Не, такова нещо не може да се казва. Не всеки може да иска да се разкриват нещата. Каква е моята работа? Моята работа е да намеря клуб на Гара. Той да бъде доволен, Левски да бъде доволен, всички да бъдат доволни. А после за контракта, това не е моя работа.

- А има ли оферти за Базил де Карвальо, за двамата ви синове от Локо Пд?

- За Базил де Карвальо има клуб от Катар, който се интересува от него. За момента обаче, както винаги, няма документ за него. Когато има писмен документ, аз ще отида при президента и ще попитам: ето ви документ, какво мислите.

- Питам ви, защото според българските медии, двата български гранда Левски и ЦСКА се интересуват много от Базил де Карвальо. Вие твърдите обаче, че има интерес от Катар към този футболист?

- Към този момент има един катарски клуб, който ми каза на мен, че има интерес към него. Но аз им казах, щом като имате интерес, изпратете ми имейл или факс, или изпратете същото на президента на Локомотив Пд. Но в случай, че офертата не е тук, не можем да направим нищо. Все такава става във футбола. Ето например, и за моя син Бенжелюн има интерес от един клуб и аз пак им казвам: изпратете ми предложение.

- Значи, можем да говорим единствено за интерес от тези клубове, които цитирате?

- Точно така, можем да говорим сега за интерес. Аз имам в България трима играчи - Гара, Де Карвальо. Ами, нека клубовете ми се обадят и да ми кажат: те са интересни, видяхме ги, направиха това, направиха онова. Има интерес към тримата играчи на този етап.

- Казвате тримата играчи, а не четиримата. Кой от двамата ви синове имате предвид?

- Юнес Бенжелюн.

- Това ли са футболисти, на които сте мениджър в България? Има ли и други?

- Не, засега са това, но със сигурност ще предложа и други френски футболисти в България, тъй като разполагам с някои много добри играчи. Изчаквам само да чуя изискванията на клубовете и какво точно търсят, за да мога да ги ориентирам към един или двама френски играчи.

- Можете ли да ни разкриете малко повече подробности за тези играчи. Не точно имената им, но ние като журналисти все пак се интересуваме на какви постове играят, дали са само французи, на кои наши клубове ще ги предложите?

- Не знам нищо в момента. Това, което знам в момента е, че ще се обадя на три или четири клуба, които познавам в България. Ще им кажа: имам това, това и това. Ако българските клубове ми кажат: вижте, това е интересно, ще им отговоря ето ви видеото, след което можем да започнем да дискутираме. Естествено, няма да вляза в контакт с всички български клубове, тъй като не познавам всички.

- Кои български клубове познавате? Естествено Локо Пд, Левски...

- Да, Локо Пд, Левски, Славия, Литекс, Черно море. Това са клубовете, с които съм свикнала да контактувам. Четири-пет клуба, не всички, но и това не е малко. По един футболист в клуб, не е лошо.

- Да, разбира се. Можете ли да направите прогноза за зимните трансфери по отношение на играчите, с които разполагате в България. Ще има ли трансфери навън, или пък към нашите клубове?

- Не мога да ви кажа с точност, но може да се очакват трансфери и в двете посоки. Аз ще предложа със сигурност играчи, а българските клубове ще решават дали да приемат.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
В всяка тема тва папалче плуе против нас защо Нали сме никои защо пишеш тука а не гледаш вашия дреам теам в селата ? на кво се дьлжи това
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: