ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марин Бакалов: Убеден съм, че ще вземем правилно решение за АД-то
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:01 / 19.11.2010Коментари (8)4168
© Plovdiv24.bg
Тази вечер от 18:30 часа във Военния клуб ще бъде срещата на членовете на Сдружението ПФК "Ботев Пловдив" във връзка с предложението, отправено от Цветан Василев клубът да стане акционерно дружество. На срещата ще се обсъдят различните варианти и какво предлага Василев, за да стане основен акционер в клуба. Основна дума дали клубът да се преструктурира все пак ще има Управителния съвет, като сегашната среща няма да бъде Общо Събрание.

"Довечера ще запознаем членовете на сдружението с това предложение. Надявам се всички последващи действия от наша страна и на г-н Василев да протекат положително и да осигурим финансово и организационно отбора още по-добре. Мисля, че веднага могат да стартират процесите за осъществяване на АД и съм убеден, че ще се вземе правилното решение", заяви председателят на УС Марин Бакалов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Ремонтните работи се извършват от фирма на един наш привърженик в София, която го финансира и те са целеви средства специално за ремонт на централната трибуна. Ремонтът няма общо с предложението на Цветан Василев. Все пак неговите цели, поне за идната година са отборът да бъде в "Б" група, а има изисквания на които стадионът не отговаря и трябва да бъде приведен в съответния вид", съобщи още Бакалов относно настоящия ремонт и плановете за по-сериозна реконструкция на стадиона.
Още по темата: общо новини по темата: 14
27.12.2011
16.11.2011
02.03.2011
24.02.2011
22.02.2011
22.02.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Преди няколко дни, когато размишлявах върху евентуалните последствия или предимства от офертата на Цветан Василев стигнах до заключението че бъдещето на Наско Курдов в БПФК зависи до голяма степен от нея. Това момче е един нешлифофан диамант. Твърдя че е така, защото смятам, че ако продължава да се развива по този начин, с много професионализъм и сериозност, както и с още няколко години опит, Наско Курдов ше бъде сташилище за всички отбрани. С невероятните си попадения и изключителна си статистика, той неизбежно ще привлече погледите на националните и чуждестранни скаути. Според мен единственната на възможност да запазим Наско още известно време, е с влизането ни в професионалния футбол да му предложим договор, който отговаря на таланта и ролята му в отбора. Надявам се че неговата привързаност (която се надявам е развил) към Ботев и към нас - феновете , ще довърши да го убеди да обвърже близкото си професионално бъдеще с любимия ни отбор. Разбира се, ако Наско продължи да се развива по този начин, ще дойде ден в който той ще отлети от гнездото на канарчетата. Надявам се това да стане в полза на един голям европейски отбор, за доброто на Ботев (от финансова гледна точка) и на Наско Курдов. Но до тогава, дано нашият диамант да запази страхотната си форма, да се пази от контузии и да продължи да наказва противника, за да изригваме още дълго време : "НАААААСКО КУРДОВ !!!!!!"
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: