ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Отпускат 1000 билета по 5 лева за феновете на Ботев срещу Нефтохимик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:16 / 19.11.2010Коментари (209)10970
© Plovdiv24.bg
Между 1000 и 1200 билета ще бъдат отпуснати за гостуващите фенове на Ботев Пловдив за срещата с Нефтохимик в бургаския квартал Долно Езерово, научи Plovdiv24.bg. На стадиона вече е отделен специален сектор, който може да побере всички привърженици на "канарчетата". В специален разговор между ръководствата на двата клуба, пловдивчани са заявили бройка от малко над 1000 души като евентуална посещаемост от Пловдив.

Билетите за феновете на Нефтохимик ще останат на цена от 1 лев, както във всички останали домакински срещи. За тях отново има осигурен специален автобус, който тръгва от Меден Рудник и ще премине през целия Бургас до Долно Езерово, като билетът за него е на цена 1 лев. Цената на билетите за феновете на Ботев Пловдив пък ще бъде 5 лева.

Днес беше проведена нова среща между ръководството на Нефтохимик и бургаската полиция, на която са се разбрали, че срещата може да се проведе в Долно Езерово. От полицията са заявили, че на някои рискови зони трябва да бъдат поставени по-високи заграждения и от клуба са ги осигурили. Всичко около организацията на сигурността на срещата вече било уточнено и няма да има проблем тя да се проведе по план, уверяват от Нефтохимик.
Още по темата: общо новини по темата: 8
29.11.2010
25.11.2010
25.11.2010
24.11.2010
24.11.2010
23.11.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
МАЧА Е НА ЛАЗУР, ДНЕС ЩЕ СЕ ОБЯВИ И ОФИЦИАЛНО, ОСВЕН АКО В ПОЛСЕДНИЯ МОМЕНТ ОНАЯ к***а БАЛЪКОВ НЕ ПРЕЦАКА НЕЩАТА. ТАКА ЧЕ ДРАГИ МИ КАНАРИ ЕЛАТЕ И 5000. НЕКА ДА НАПЪЛНЕМ СТАДИОНА.
+1
 
 
5 лева за няква изорана нива ... НО сме тама !
+1
 
 
Добре че сте отпуснали повече билети, ако бяха само 150 или колкото е там по правилник щеше да стане голяма дандания. Надявам се да стане добър мач и да завърши с наша победа.
-3
 
 
От доста време следя коментарите направо се изумявам на ботевистите.Голямо реване за тия 5лв.,ами нормално е гостуваштата агитка почти навсякаде плаща по-голям вход кво се правите на ударени с мокър парцал.Ако сте фенове спирате да мрънкате,отивате подкрепяте си отбора става каквото става и това е.Айде нека по-добрия победи.УСПЕХ.B.S.CREW
-1
 
 
Аеее Нафтааааа пожелавам ви успех и от все сърце желая и ви пожелавам да стопите разликата с мръсната жълта сган сма4кайте тези криви папагали
+2
 
 
В неделя ще има едно надяваме се хубаво дерби.Дерби между два отбора с много традиций ,с две публики които винаги са проявявали уважение една към друга.Всички закани отправяни от двете страни са глупости които могат да предизвикат единствено само ексцесий.От тях могат да загубят само двата отбора и феновете им.Нека надпреварата между публиките да бъде на трибуните,нека там се доказва кой е по най,а отвън пред стадиона да властва уважението.Все пак играят отборите с най много публика в своите градове.А колкото до влизането в Б гр,много е голяма вероятноста ако нафтата останат втори също да влязат.Оставете тъпите заяждания,срещат се две публики които винаги са се уважавали/това се отнася за по младите фенове/нека дербито да бъде дерби отвсякъде.Нека на другия ден пресата да гръме със суперлативи за едно прекрасно дерби с много публика/такава каквато вече няма и в А гр/а не с диви селски изцепки.УСПЕХ И НА ДВАТА ОТБОРА.
-2
 
 
бургас е зелен бе пе****си мрасни САМО НАФТААААА
-3
 
 
кат доидеш в бургас ши видиш ква НАФТААААА
0
 
 
каква нафта ,какви мазути,какви 5 лева хаха
+1
 
 
Клубът на привържениците на ФК Нефтохимик организира екскурзия за гостуването на Ботев(Гълъбово) на 21.11.2010. Цената на екскурзията е 5 лв. Записването ще се осъществява,както винаги напознатите места - кафе Нефчо,кафе Арабела и онлайн формата. Тръгване в 10.00 от 3-та поликлиника....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: