ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Полицията не иска Нефтохимик - Ботев в Долно Езерово, няма други варианти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:09 / 18.11.2010Коментари (125)8104
© Plovdiv24.bg
Стадионът в квартал Долно Езерово
Никакво окончателно решение не се е взело относно осигуряването на безопасното провеждане на двубоя между Нефтохимик и Ботев Пловдив на среща днес в бургаската полиция. Органите на реда не са били съгласни срещата да се проведе на стадиона в квартал Долно Езерово, тъй като според тях там няма да може да се съберат всички фенове и срещата да премине без инциденти. Ръководството и фенклубът на Нефтохимик обаче настояват двубоя да се играе на стадиона в бургаския квартал, научи Plovdiv24.bg.

Поради липсата на други варианти обаче, в крайна сметка Нефтохимик ще домакинства на обичайния си стадион, където играят последните 2 години. Утре сутринта предстои нова среща между ръководството на Нефтохимик и бургаската полиция, която ще бъде на стадиона. На място ще се реши къде ще бъдат разположени полицаите, къде ще се настанят феновете, от къде ще влизат домакини и гости, и други подробности.

Интересът в Бургас към дербито от последния кръг между Нефтохимик и Ботев - двата отбора, очертаващи се като единствени претенденти във "В" групата за промоция в "Б" е огромен - със сигурност само бургаските фенове биха могли да напълнят цялото съоръжение, което е с 2500 седалки и още правостоящи. От Пловдив обаче по данни на полицията и фенклубовете се очакват няколкостотин души, за които също трябва да се намери място на безопасно разстояние от агитката на "зелените"
Още по темата: общо новини по темата: 8
29.11.2010
25.11.2010
25.11.2010
24.11.2010
24.11.2010
23.11.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Клубът на привържениците на ФК Нефтохимик организира екскурзия за гостуването на Ботев(Гълъбово) на 21.11.2010.Цената на екскурзията е 5 лв.Записването ще се осъществява,както винаги напознатите места - кафе Нефчо,кафе Арабела и онлайн формата..Тръгване в 10.00 от 3-та поликлиника....
+1
 
 
Считам че трябва да се уважаваме, не е необходимо да се ежим, заканваме и псуваме! Но немога да разбера защо на този стадион, футбола за какво е? Нали е за хората, толкова ли е скъп наема на големия стадион в Бургас? Господа опомнете се, направете мача на големия стадион в Бургас, да дойдат повече хора от Бургас и Пловдив, да стане празник, този мач ще се помни в следващите години, но май кратуните управляват футбола и тогава не се учудвам че е така. Става нещо подобно от 80 те години, когато играха Локо и Черноморец в Пловдив, 60000 стадион остана празен и хората се тъпчеха на Лаута. Боже от тогава не сме поумняли, простотия българска. Затова няма хубав футбол в България!!!!!
0
 
 
"Полицията не иска Нефтохимик - Ботев в Долно Езерово, няма други варианти"А вие господа милиционери питали ли сте ни дали ние ви искаме там...
на 19.11.2010 г.
+3
 
 
Ще бъдем минимум 1000, а не няколкостотин!
+4
 
 
М.Събев правилно е преценил, че по големият отбор в Бургас е Черноморец, акулите имат и много повече публика.Нефтохимик е отбор на рафинерията и е създаден някъде през 50-те, за да участва в мачове между заводите,затова на този отбор мястото си му е при аматъорите и хич да не ми се напъват да играят в А група. Същото се отнася и за Видима.
+1
 
 
не можем да играем на лазур защото събеф е долен пе*ерас
+4
 
 
абе няколкостотин наи-малко 1000 ще сме ... а и какво стана със Лазур ?
+2
 
 
Не мислите ли всички че няма нужда от интернет бабаитлъци и закани а? Още повече, че реално погледнато при разлика 11 точки интригата от този мач е отдавна убита. Лично аз не мога да се сърдя на Нефтохимик, че нямат друг стадион. Не е тяхна вината. Както и не е наша вината, че техния клуб не можа да създаде организация и отбор като нашите та и тази година ще трябва да чакат някой отбор от Б група да се откаже и да се надяват на бараж.
+5
 
 
Проблемът не е само в това, че няма да има достатъчно място за феновете на Ботев, но може би няма да има място и за нас. От полицията са напълно прави относно безопасността. Иходът е стадион Нефтохимик - там да си идват, колкото искат пловдивчани - няма проблем, а и ще дойдат и значително повече фенове на нафтата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: