ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (26) | Вчера (28)
София се уплаши от Пловдив на ниво футбол и интригите започнаха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:24 / 02.11.2010Коментари (109)17505
© Plovdiv24.bg
Измина един изключително успешен уикенд за пловдивския футбол. Всички отбор, с изключение на Марица частично, успяха да вземат своите мачове и да зарадват привържениците си. В особено силна степен това важи за Локомотив, чийто футболисти записаха исторически успех на "Герена".

Уикендът показа, че пловдивският футбол надига глава, ще бърка отново много сметки, особено на софийските грандове, и това не се хареса на определени хора. За някои бе неочакван, за други не чак толкова, помийния дъжд който се изля от софийските парцали (под достойнството ми е да ги нарека медии) и който продължава да се излива вече втори ден върху пловдивските футболни клубове и най-вече Локомотив и Ботев.

Естествено първи на мушката а комплексираната софийска "журналистика" попаднаха "смърфовете", които бръкнаха надълбоко, там където на много хора най-много ги боли. Направиха го по толкова категоричен начин, че словоизлиянията след мача по адрес на "черно-белите" бяха абсурдни. Видиш ли Дембеле не си помръднал пръста срещу пловдивския отбор, тъй като идвал от там, а майката на Бенджитата му била мениджър! Ами Гонзо, Ясен и Милиев! И те идват от Локо, те не са ли в заверата, господа софийски драскачи.

Естествено тази глупост бе само начален залп на излялата се след това помия. Успехът на Локомотив и резонния такъв на Ботев, от много време насам, за първи път обедини пловдивските фенове. В статиите към мачовете в Plovdiv24.bg (Победата на Локо и Победата на Ботев) за първи път може би липсваха критика, обиди и нападки към противника. Феновете се радваха заедно и искрено и се поздравяваха взаимно - пловдивският футбол се обедини. Това притесни най-вече всички на запад по магистрала "Тракия". Там логично не могат да асимилират подобно обединение и се плашат от него. Не закъсняха и атаките в тази насока. Веднага бе пусната в обръщение интригата между двата отбора, че Локо атакува с оферти Атанас КурдовОт щаба на "смърфовете" побързаха да отрекат тази информация пред камерите на Plovdiv24.bg, но шопския драскач истината не го касае, важни са спуснатите свисше цели и се пише традиционно по поръчение, а не по фактология.

Помията ще продължава да ни залива ежедневно. Колкото пловдивския футбол върви все по-нагоре и надига главата си, толкова помията ще става по-безочлива и честа. Тя ще е катализатор, че нещата се случват както трябва. Помията пречи, но не може да унищожи футбола ни - това можем да го направим само пловдивчани, ако се настроим един срещу друг. Ако сме обединени, дори журналистите от селата в северна България, извинете от столицата, няма да могат да спрат възхода.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
ПЛОВДИВ Мрази софия В Пловдив сте гости софиски боклуци
-5
 
 
какво общо има между Пловдивския Любимец и селските пришълци, че да се обединяваме ?
+2
 
 
Ние Пловдив4ани докато не си седнам на газа и да бъдем кат един юмрук тогава София ще се насере още пове4е
+7
 
 
Много добра статия. Напълно съм съгласен с написаното по-горе. Когато сме единни, сме най-силни. Успех и на Локо и на Спартак. Дано някой ден отново да имаме 4 отбора в А група!!!
+6
 
 
Аз очаквам вече всеки ден помии да се изливат върху Пловдивският футбол и да се трупа известност, чрез избиване на комплекси върху Ботев и Локо!
+6
 
 
това шопите са мръсна сган. а и като прибавим селяндурщината от цялата страна става казан с помия.
+7
 
 
И един мърмот.....първия коментар в темата за Ботев-Белозем познайте какъв е и от привърженик на кой отбор е.Това в статията никога няма да се случи.Хората са го казали-всяко чудо за 3 дни!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: