ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Иванов: Ако имаш висше образование, трябва да имаш и средно! Крушарски да си гледа отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:16 / 07.03.2024Коментари (0)5752
©
Кандидатът за президент на БФС - Георги Иванов-Гонзо говори пред медиите преди организираната от него среща със софийските клубове в столичен хотел.

"Нямам представа кой ще дойде. Зоналните канят клубовете. Който дойде. Поканата не е задължителна, тя е пожелателна, за да можем да обясним програмата, начина, по който ще работим. Аз очаквам от клубовете, които бяха на срещите, хората, които в тези две години съм контактувал с тях. Представили сме нашите идеи и те да изберат най-достойния от всички".

"Аз се казвам Георги Иванов, ако смятате, че някой може да ме мести така наляво, надясно. Нормално Борислав Михайлов ме е поканил в БФС, работихме по програми направихме доста неща. Използваме програмата, която е направена до 2026, това са неща, които трябва да завършим. Очакваме подкрепа, за да можем да завършим нещата, които сме започнали, а след това да надградим с нови идеи".

"Христо Крушарски няма какво да говоря за него. Той е президент на Локомотив Пловдив и трябва да си гледа отбора. Видял съм много злоба и завист на мой гръб. Не мога да отговарям на хората. Смятам, че моята кампания е позитивна. Хората ще изберат кой е най-достойният кандидат." 

"Ние сме опоненти, не сме врагове. С Бербатов сме играли в националния отбор, сега сме опоненти, но това не значи, че аз нямам уважение към Бербатов. Хората ще са тези, които ще изберат кой е най-достоен. Всеки един от кандидатите има своите идеи, излага своите програми."

"Аз притеснения не вярвам да има. Нормално е да има напрежение. Когато отиваш на съревнование винаги има. Когато човек има напрежение, значи има мотивация. Всеки, който иска да става президент, трябва да издържи на това напрежение, защото като стане президент ще е по-голямо".

"Убеден съм и трябва да направим всичко възможно след Конгреса да се обединим и да гледаме в една посока всички кандидати. Трябва да гледаме в една посока за да може да работим с държавата. Аматьорският футбол, ДЮШ имат нужда от помощ. Трябва да обърнем сериозно внимание на ДЮШ, защото там се изграждат новите футболисти." 

"Ако имаш висше образование, трябва да имаш и средно. Няма да коментирам хора, които са предприели тази негативна кампания срещу мен".
Още по темата: общо новини по темата: 218
12.04.2024
11.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
02.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: