ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наказанието на Ераносян - до 2 април 2013 година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:18 / 27.10.2010Коментари (63)8319
© Plovdiv24.bg
Наказанието на Едуард Ераносян да заема официални постове във футболни клубове е до 2 април 2013-а година. Това решение е взел Спортния съд в Лозана вчера, научи Plovdiv24.bg. Според него Ераносян е наказан с лишаване от права да работи във футболни среди за 4 години, като за начална дата се смята 2 април 2009 година. Специалистът е глобен и с 10 000 швейцарски франка, които трябва да плати на анти-допинговата агенция. Цялото решение на Спортния съд, качено на официалния им сайт, можете да видите от този линк.
Още по темата: общо новини по темата: 24
17.12.2010
29.10.2010
28.10.2010
28.10.2010
25.10.2010
24.10.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 28.10.2010 г.
-2
 
 
Жълтури прости, ако някой излага България в европа, то това е вашия президент, който беше ХВАНАТ С ПОДКУП, в мач от ЕКТ. Селяните от кипър за да не му платят дължимите неустойки по договора измислиха филма с допинга. И тука жълтите поп кръстьовци вече умират от кеф. Колко жалки хорица има по тия села около Пловдив не е истина. Винаги в сянката на Пловдивския любимец!
+4
 
 
На всички е ясно, че повечето футблисти вземат или им дават допингиращи средства.Грандовете в Европа имат дори собствени лаборатории.УЕФА и ФИФА са наясно с тези факти, но си траят заради милиардите които влизат в касите им всяка година.За да замажат очите на хората от време на време наказват някоя дребна рибка( в случая Едо). Чудим се защо западните футболисти издържат физически в толкова сгъстения им футболен цикъл.Издържат защото чичко доктор знае как да им даде все още незабранения от ФИФА допинг.
Пловдив е само наш! Вечно наш!
на 27.10.2010 г.
0
 
 
Ераносян се оказа боклук на квадрат. Добре дошъл в Европа!
на 27.10.2010 г.
0
 
 
То след 21.12.2012 г.наказанията няма да са валидни :)
-1
 
 
Попитали радио Ереван: "Зашо наказаха Едо?" Радио Ереван отговорило:" Защото аналгина не е правен в Германистан!"
+1
 
 
Абе ясно, че хитрите гърци си измиха ръцете с него, спестиха си парите, които му дължат! Не че не е знаел, ама други са много по-виновни, като клубни ръководители доктори и пр.! И какви са тези наказания от 4 години - за треньор при това -даже атлети, щангисти и плувци ги наказват за една - две! Едо трябва да обжалва!
+4
 
 
Много ми е кофти за Едо .вместо да се развива млад специалист а то.Виждате кви наказания в Европа а какво да кажем за нашето Бфс видяхме кви смешни наказания даде на Литекс -левски.Майкооо ако бяха пловдивските отбори не ми се мисли Тва гонзо да ми влиза на терена ако бяха Бакалчето или Метушев поне по пет мача щяха да отнесат.де**а игнусните шопи.
-1
 
 
На запад хората не си поплюват.Явно е пил кафе/спомням си една негова реплика/.Ще си изтърпи наказанието и това е.Само Ботев!
-2
 
 
заслужено наказание за Еросян с магическите хапчета...всички отбори взимат много медикаменти но не всички взимат забранени такива...след като изтече наказанието му не вярвам да си намери сериозен отбор...най-много да го докара пак до лото...бутерчета само да ви напомня че БОТЕВ 1912 е най-стария и най-обичан български отбор,той е най-големия и най-популярен клуб,в най-футболният град...ГОСПОДАРЯТ НА ПЛОВДИВ обича да играе пред пълни трибуни,той има най-многобройната и най-вярна публика в България ;)
+12
 
 
Жалко за Едо, жалко за Пловдив. Така е! От Ботев съм, но съжалявам за Локо - на този етап той остана единствен да брани честта на града ни в "А" група. Ама гадните шопи това целят - да мачкат Пловдив, защото им пречи да си играят шопските тарикатлъци! Ще се радвам, ако Локо дръпне напред. Казвам го най-искрено!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: