ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Преговаряхме с Хеслер, ще решим през паузата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:30 / 28.10.2010Коментари (38)6532
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев говори за обстановката в тима, както и слуховете за назначаването на бившия немски национал Томас Хеслер за наставник на отбора. Динев призна, че са водени предварителни разговори, но крайното решение ще бъде взето през зимната пауза.

"Обстановката в Локомотив е нормална. Готвим се за важен мач, тъй като изпуснахме доста по лесни двубои и сега няма да се предаваме. Мисля, че ще стане добър двубой. Доколко наказанията в Левски ще ни помогнат не знам. В Левски има много добри футболисти, които трябва да ги заменят", заяви Динев.

Силният човек на Лаута коментира още и ситуацията с Едуард Ераносян, който също бе спряган за ръководен пост в Локомотив Пловдив, но в последствие бе наказан от ФИФА.

"За Ераносян не бяхме наясно колко дълго му е наказанието. Той не е бил назначаван в Локомотив, а просто ми помагаше на мен с идеи и виждания. Лично на мен като приятел. Изобщо не е било говорено за назначавания", каза още собственикът на Локо Пд.

"Имаше разговори с мениджъра на Томас Хеслер, който е мениджър и на Лотар Матеус. Преговаряхме, но оставихме нещата за паузата в шампионата, за да видим къде ще бъдем във временното класиране. Той също имаше нужда от малко време. До есенния дял отборът ще бъде воден от Неделчо Матушев. Още в началото на сезона още афиширахме по-големи цели. Засега това не се оправдава, но се надявам отборът да заиграе, това което аз искам."

"Знаете, че съм президент на футболен клуб в България от 8 години. На всеки трансферен прозорец привличаме 3-4 нови футболисти, предполагам, че и този път ще е така. В България трябва да се гледа малко по-позитивно на футбола. Говорят се само лоши неща за нас президентите. Не трябва да бъде така, а да се казва и нещо хубаво за нас, а не само най-лошото. Никой не казва евала", завърши Коко Динев.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 24
17.12.2010
29.10.2010
28.10.2010
27.10.2010
25.10.2010
24.10.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Коко, кой е тоя дето люпи семки? Да се отърваваш от наркоманчето, че ще ви вземат купената титличка.
+7
 
 
Коко иска някой да каже "евала"....Ами ЕВАЛА Коко!
+7
 
 
Коко каза : ''работата е сигурна , ще видим... ''
на 28.10.2010 г.
-5
 
 
Отбора ни си върви много добре,какво искате от 2 месеца шампиони ли да станем?Хеслер ще е добър вариант най-малкото за немска дисциплина да се въведе.А жълтурите да се махат от нашия форум,имат си селски групи да се зяждат с грандове като Ягода и Харманли.....ПЛОВДИВ Е САМО ЧЕРНО-БЯЛ!
+4
 
 
Аз пък Хеслер ще го запомня единствено с това,че изпусна Лечков 94-та!....толкова ли не останаха други треньори за иначе демонстрираното ви самочувствие,че ще разчитате на човек,който пъвро няма никакъв опит,второ е чужденец и трето ще даде отговор след няколко месеца!!! Замислете се малко,ЗАЩО!?
-2
 
 
В шампионата по-напред от 5 място трудно ще идем. За купата ако направим нещо, ама и там трудно. Играта на отбора не върви, с изключение на 2-3 мача в Пловдив , навън сме доста зле. Зума тръгна с голяма кошница, после изведнъж се отказа и остави отбора на автопилот. Чат-пат излезе някоя новина за поредната трансферна бомба , сигурно да покаже , че шефовете не спят, а мислят денонощно как ще атакуваме лига Европа. Едо се завърна на бял кон , започнахме да мечтаем , но за кратко. Поне е сигурно , че тая година няма да се борим да не изпаднем.
+2
 
 
Според не този човек не става за треньор. Може да е бил добър футболист, но в много малко случаи е и добър наставник. Примера е под носа ни - Бонев и Бакалов - Легенди, но не стават за треньори ... Найстина трябва човек на този пост, но според мен /като гледам не само според мен/ този пост не е за него ... Все пак решенията взима Коко!
-1
 
 
Що да не дойде Хеслер? Щом търси работа човека и Коко ще му плаща. Супер ако шоу ще бъде Световен Шампион по футбол на работа в Пловдив. Тъкмо и Матеус ще се заседи повече в града, може и Какалов пак да викне знаеш ли :-)
+3
 
 
Е щом сме в А група явно ставаме,но болката от това, че ние се опитваме да изградим стабилен отбор очевидно дразни много като теб,Сюргюне!Напусни темите ни и започни да къртиш плочките от баните на стадиона край бирената фабрика,че почва ремонта.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: