ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица удари Нефтохимик с 2:0 у дома
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:17 / 27.10.2010Коментари (169)14959
Марица победи Нефтохимик с 2:0 в дерби мача от 13-ия кръг на Югоизточната "В" група. "Жълто-сините" отбелязаха по едно попадение в края на двете полувремена и заслужено спечелиха под дъжда в Пловдив. По този начин те направиха услуга на Ботев, като в момента разликата между "шейховете" и "канарчетата" е 8 точки, но Нефтохимик е изиграл един мач повече.

Мачът бе равностоен, като и двата отбора имаха своите шансове пред гола. Нефтохимик владееше повече топката, но бургазлии рядко достигаха до чисти голови положения. "Зелените" бяха близо до гол само на 3-4 пъти, но не успяха да се възползват от възможностите си. Първият гол падна в 42-ата минута, като точен след статично положение бе Стефан Стоянов.

В началото на втората част Нефтохимик излезе малко по-мотивиран, но отново не успя да отбележи гол. В края на полувремето Марица успя да отбележи втори гол. Ирфан Юсеинов бе изведен сам срещу вратаря, като останаха съмнения за засада, и отбеляза за 2:0.

"Играхме малко по-слабо от колкото с Ботев. Нормално е - насъбраха ни се много мачове, играем с един и същ състав. Все пак треньорския щаб е доволен от играта на момчетата и победата", заяви старши-треньорът Георги Фиданов след края на мача пред Plovdiv24.bg.

"Инициативата като цяло бе в нашия отбор, но не можахме да създаваме голови положения. Вкараха ни след статично положение първия гол, втория бе след засада, но на нас тези неща вече не ни правят впечатление. Няма и смисъл да се оплакваме, защото ставаме смешни, ако все търсим вина у съдиите. Имаше няколко фрапантни случая обаче, когато наш футболист излиза на чиста позиция, но едно от момчетата, които подават топки на пистата, хвърли втора топка на терена и спря атаката. Такива номера явно са нормални за България. Иначе Марица е доста добър отбор, показаха коректна игра, млади момчета, които играят футбол", заяви изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев.
Още по темата: общо новини по темата: 2
27.10.2010
26.10.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
бог съществува ! той създаде кършияка и марица 1921 най-великият тим на света!
+4
 
 
канари събудете се и погледнете какви глупости сте написали подобни подигравки и злорадство че Нафтата са паднали не ни отива повече отива на феновете на един друг отбор от нашият град които се радват на нашите загуби повече отколкото на техните победи нека не ставаме като тях макар и те да имат много свестни фенове но и много много злобни фенове чието цел в живота им е да мразят БОТЕВ нека пожелаем успех на МАРИЦА както и на Нафтата и те да успят да влезнат в Б група с тях ще бъде по интересно и да не обръщаме внимание на провокациите на ръководството на Бургаският клуб които очевидно не виждат че проблема е в играта им
0
 
 
Честито Марица и напред към б група.
+12
 
 
Пичове дайте да сложим точка на всички тези глупости, ние сме номер едно в момента, няма какво да говорим. Един човек небива да бъде причина двете агитки да се мразят и ненавиждат. Идва мач в Бургас, който предполагам при хубаво време, ще бъде посетен от голяма агитка на Ботев. нетрябва да има разправии и побоища и други глупости, футбола е игра. Нека двете ръководства на агитките от фенове се разберат и бургазлии да ни приемат на голям стадион за да стане празник и да покажем на шопите друго лице. нима е хубаво това което стана в Ловеч и в Перник. Нека си спорим но да си пием биричката с феновете от Бургас като приятели, нали лятото пак ще поемем към морето!
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
+4
 
 
Мдааа, плачевна статистика за Нафтата от Пловдив - 2 точки загуби в Съединение и още 3 от Марица. Сега Ботев да се стяга на сериозно и за оставащите 6 мача до зимата! Напред, мой Ботев!
+3
 
 
Mале въобще забравих, че тази тема е за Маричката, стана си точно тема на Ботев. 7 точки, мач по- малко ... Нещата се подреждат! АЙ КАНАРИИИИИ
+5
 
 
Браво на Марица :) хайде догодина и тя да влиза ;)
+12
 
 
Браво на Марица!Пловдив над всичко!!!
+18
 
 
Днес отидох на мача от любопитство-да видя отбора на нафтата.Честно казано жалка картинка са на футбол,виж в декларациите-равни нямат.Благо Митрев да вземе лист и химикал и да пише 100 пъти -за нищо не ставаме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Марица: Предстои ни трудна футболна битка
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Неопитен съдия свири гостуване на Марица
Ботев с трудна победа над Марица
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: