ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев поканил Хеслер за треньор на Локомотив?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:51 / 25.10.2010Коментари (69)9907
©
Треньорската изненада на годината е приготвил босът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев. Той е поканил в отбора световния и европейски шампион с Германия Томас Хеслер. Великолепният халф все още прохожда в треньорската професия. Той беше помощник-треньор в Кьолн, после и асистент на Берти Фогтс в националния на Нигерия. През юни се яви на интервю за мениджърския пост в шотландския Килмарнък.

Хеслер е изкарал два дни в България миналата седмица. Коко Динев приел финансовите му условия. Играч номер 1 на Германия за 1989 и 1992 г. обаче поискал седмица отсрочка, за да изгледа дискове с мачове на Локо преди да вземе окончателно решение. Хеслер евентуално ще поеме отбора след Нова година.

Източник: в. "Стандарт"

Още по темата: общо новини по темата: 24
17.12.2010
29.10.2010
28.10.2010
28.10.2010
27.10.2010
24.10.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Няма значение кой ще ни бъде треньор,важното е отбора ни да побеждава и в най-скоро време да станем отново шампиони.Само Локо!
-2
 
 
бутерчета незнам защо се заблуждавате че Еросян става за треньор...набараха го с допинг в най-смешното първенство на планетата :) а титлата на Велбъжд който и да беше щеше да я спечели,предвид че зад тях стоеше най-голямата престъпна организация в историята на България,след БКП...ако е истиина че Стоичков и Мърли са били варианти за ваш тренер,помислете си защо не искат да работят с Коко...иначе ви пожеллавам успех в борбата за лига европа...само да напоня,че БОТЕВ е най-обичания български отбор,и вие като наши съграждани също можете да се гордеете с тоя факт!!!
+5
 
 
незнам пичове ама не ми се вярва да Успее с Локо като гледам няма голям опит и като се сблъска с нашата действителност и потъне в блатото на А група и къфто е ухилен набързо ще изфиряса.На нас ни трябва някоя стара лисица а не поредния гастрольор.
-4
 
 
АБЕ ТИЯ ПАРАЗИТИ В ЖЪЛТО ЗАщО КОМЕНТИРАТ ЛОКОМОТИВ НЯМА ТЕ ЛИ ДРУГА РАБОТА АМА ДОНЯКАДЕ ВА РАЗБИРАМ ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ СЕ СЛЕДЯТ С ЛУПА А СЕЛСКИТЕ КОПАТ НА КЪРА
+6
 
 
Не разбирам овчия възторг на повечето от пишещите тук!Стоичков се учи на националния,Хеслер ще се учи на Локо?!Беше изключителен играч,но няма никакви успехи като треньор.Айде стига експерименти с Локомотив!Дано не е истина.
+5
 
 
тва че жълтурчетата смеят да говорят за коко не им прави чест ! ще ги видим догодина като влезят в Б кои ще им плаща ! аиййййй локооооо!!!!
+11
 
 
Малко научна фантастика ми се вижда , но бъдещето , ще покаже.Дано всичко това се реализира ---САМО и не обръщайте внимание на разни съгражадани , на които целта им е да се заличи нашият клуб.
-3
 
 
новия ви тренер 100% ще е българин...как си представяте Хеслер да игре в тото-пиесите на Коко,както и да е...да ви напомня че БОТЕВ традиционно има най-много публика на мачовете си-следователно е най-обичания български отбор :)...вие локомотивци можете да се гордеете с тоя факт,преди всичко сме съграждани...все още имате шанс за Европа макар че вече е много малък...
на 25.10.2010 г.
+8
 
 
Жълтури, гледайте си пътуващия цирк.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: