ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев победи трудно Родопа у дома
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:26 / 24.10.2010Коментари (115)22358
Ботев Пловдив победи измъчено Родопа Смолян в мач от 13-ия кръг на Югоизточната "В" група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Канарчетата" се наложиха с 2:1 след голове на Георги Какалов и Атанас Курдов, но Родопа върнаха едно попадение в края на първото полувреме и през втората част "жълто-черните" на няколко пъти изтръпнаха при инфарктни ситуации пред вратата на Илия Николов.

От началото на срещата по нищо не личеше, че Ботев ще има проблеми с победата. Още в 5-ата минута Георги Какалов уцели гредата зад вратаря на гостите с мощен диагонален шут. Ботев владееха положението на терена и имаха няколко други по-остри атаки, макар и без чисти голови положения. Първият гол падна в 23-ата минута от дузпа. Димитър Байрев догони една топка на аутлинията, но вратаря на Родопа неразчетено излезе и го събори за наказателен удар. Точен от бялата точка бе Георги Какалов.

"Жълто-черните" продължиха с натиска, като нова греда удари Димитър Байрев. Логично се стигна до втори гол. С удар от 20-ина метра Атанас Курдов преодоля вратаря на Родопа за втори път в мача. Това сякаш поуспкои "канарчетата", които намалиха сериозно оборотите. Родопа се възползва максимално добре от това и в 44-ата минута отново след пробив през дясната част на защитата на Ботев, Драмалиев от малък ъгъл изпрати неспасяем шут право в "паяжината" на вратата на Илия Николов за 2:1.

Второто полувреме играта доста се поуспокои, а футболистите на Ботев предпочитаха повече да задържат топката и да разиграват, от колкото да атакуват. Това обаче можеше да им изиграе лоша шега, тъй като на два-три пъти имаше инфарктни ситуации пред вратата на Ботев. Футболистите на Родопа обаче не съумяха да преодолеят Илия Николов, който спаси всички опасности пред себе си и успя да запази победата за Ботев. 15-ина минути преди края на срещата в игра на терена след дълго лечение на травма се върна Стефан Костадинов, който направи няколко добри отигравания.
Още по темата: общо новини по темата: 3
24.10.2010
23.10.2010
22.10.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Малко съм разочерован от Какала, очаква се да дава стимул в играта, да води отбора-много уморен ми се видя. Браво на Курдов-най сетне показа , че може да играе и дефанзивно. Халфовата линия.....нещо затъва обаче, е... има и такива спадове и при по-големите отбори, важното е 3те точки. Радвам се за Стефчо, че се въстанови-за мен той най-класният в отбора, мое мнение.
+18
 
 
да вярно.. буферите какво бучат.. или може би нещо ги е яд че няма лига европа.. и тази година... нищо може би догодина... или до по следващата.. и така.. до края на света... ах колко жалко е да си черно бял... пе*ал ;)
+20
 
 
Чакайте сега...защо слаб мач на Ботев? Че те Родопа бяха 11 човека в тяхното наказателно поле нон-стоп! Бакалов трябва да предприеме мерки и да вземе 2 бека. Просто там ни е невралгична зона...Стефчо Костадинов не е играл повече от 2 месеца! Какво искате от него? Неможе за 20 мин да влезне,да набучи хетрик и да даде 2 голови паса! Т'ва го може само Меси :D Относно Нефтохимик...имам приятел бургазлия,който е върл фен на Нефтохимик,и съвсем сърдечно си ми каза,че отбора е много зле,особенно след наказанието на Трендафилов.Водел им се нещо от сорта на Коце Видолов за нас преди. Брутално подпиране срещу Арда и никаква идея в играта. Те са се премирили,че ние ще сме първи този сезон още от началото,така че да не излизат с измислени декларации как съдийте ни бутали аванта. Всеки да си гледа в канчето!
-33
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (8)
+22
 
 
Само Ботев, браво канари и все напред.
+24
 
 
Върл фен на Локото съм но се радвам на успехите на Ботев,айде влизайте по бързо да възобновим дербито на България
+19
 
 
няма такова подпиране на нафтата срещу кърджали 2 гола от 2 4е и 3 метрови засади отменен гол на арда 100% и удрят сащо и греда но просто садиите са решили да вращат за ма4а на нафтата с свиленград..... нафтата в момвнта са на светлинни години и като отбор и като стадион и като организация от ботев последният кръг предвиждам победа за ботев с 2 или 3 гола разлика
+9
 
 
НАФТАТА БИЕ С 2-0 АРДА, БОТЕВ(ГЪЛЪБОВО)-СОЗОПОЛ 2-1.
+20
 
 
Мач, който ще се запомни с две неща- невероятна публика и нови три точки. Играта не беше на ниво, особено през второто полувреме. Явно ще има и такива мачове, но дано те да са по-малко. Честита победа!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: