ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Решаващ кръг във "В" група днес, Ботев излиза в 14:30 срещу Родопа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:33 / 24.10.2010Коментари (42)7553
© Plovdiv24.bg
Интересен кръг, който ще реши доста неща преди края на есенния полусезон предстои днес в Югоизточната "В" група". Преди предстоящия 13-и кръг Ботев Пловдив води на върха с цели 8 точки пред главния конкурент Нефтохимик. Предстоят три дербита на върха, които ще решат почти всичко между основните конкуренти. Всички срещи са от 14:30 часа.

До края лидерът Ботев има вероятност да губи при трите тежки гостувания - на Созопол, който трябваше да бъде тази сряда, но е отложен, все още не се знае за кога, на Ботев Гълъбово - на 7 ноември и в Бургас на Нефтохимик на 28 ноември. При победа днес срещу третия в класирането Родопа, Ботев ще запазят, а може и да увеличат преднината си на върха и ще си осигурят 1-вото място през зимата.

Преследвачът Нефтохимик обаче е амбициран да стопи разликата на всяка цена. "Шейховете" направиха няколко грешни стъпки и след служебната загуба от Свиленград изостанаха твърде много от Ботев. Бургазлии обаче ще хвърлят всички сили да докажат, че имат потенциал да се борят за първото място. До края обаче "зелените" не трябва да допускат грешки и тази серия трябва да започне от днес в мач срещу четвъртия, който е само на точка зад тях - Арда. Предстоят им също три тежки гостувания - на Марица тази сряда, на Ботев Гълъбово и на Созопол.

Интересно е, че този кръг освен мачовете Ботев - Родопа, между първия и третия, и Нефтохимик - Арда - между втория и четвъртия, играят също петият и шестият в класирането Ботев Гълъбово и Созопол. И двата отбора изявиха амиции за влизане в "Б" група, но за сега изостават значително от борбата.

Всички мачове в Югоизточната "В" група вече са от 14:30 часа. Ботев е домакин на Родопа Смолян на стадион "Христо Ботев". Нефтохимик приема Арда на стадион "Червено знаме" в Долно езерово.
Още по темата: общо новини по темата: 3
24.10.2010
23.10.2010
22.10.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
И аз потеглям към Колежа! АЙ КАНАРИИИИИ!!!
на 24.10.2010 г.
+8
 
 
ХАЙДЕ КЪМ СТАДИОНА ЧУДНО ВРЕМЕ ЗА ИГРА ДАНО ПОСЛЕ КОМЕНТИРАМЕ ПОБЕДА И ДОБРА ИГРА
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+11
 
 
Тръгваме към стадиона! Напред мой Ботев! <3
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Хайде, не остана. След малко тръгваме към стадиона! Успех, Канари!!!
+7
 
 
тоя път дори може да има някои в сектора за гости :Д
+17
 
 
Не е за вярване , но да споделя- познати вьрли цесекари и левскари щели да дойдат на мача да гледат ,нашия велик ,,БОТЕВ,, щото атмосферата на колежа била - НЕ ВЕ РО ЯТ НА. Е па умрем за такива приказки дето ,галят ухото.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+14
 
 
Относно гостуването ни в Созопол нещата сериозно се променят с отлагането на този мач. Защото за цаците натоварването се увеличава, а ние получаваме много навреме почивка! Другият плюс за нас е, че за Манчо и Кака се отваря достатъчно време да се сработят с отбора и ще вдигнат класата му за изиграването на този отложен мач! Което за мен осигурява сигурни 3 точки за нас и в Созопол! А в Бургас за мача Нафтата сме длъжни да отидем като минимум 2 000 бултраса и да ги откажем окончателно от всякакви мераци за 1-ото място! Напред към Б група, канариии!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: