ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (30)
Марица обърна Локо на Лаута при юношите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:19 / 22.10.2010Коментари (10)2718
© Plovdiv24.bg
Марица обърна Локомотив на Лаута и се поздрави с победа 1:2 в мач от 7-мия кръг на регионалното първенство на старши възраст. Възпитаниците на Георги Славов си осигуриха ранен гол аванс, който може би донесе успокоение за сигурна победа на Лаута. Гостите не се отказаха да преследват победата въпреки редицата фрапантни пропуски пред вратата на противника, от които "черно-белите" така и не си взеха бележка.

Още във втората минута Антон Карагьозов сложи топката на главата на Борис Бисеров за 1:0. Последваха три фрапантни пропуска на Мирослав Караилиев в жълт екип, като при първите два вратарят Венцислав Христов се намеси добре, а при третия от метър пред опразнената врата нападателят прехвърли с глава вратата. Това се случи като добавка след добро изпълнение на фаул от страна Стоян Шейтанов и рикушет в напречната греда на "смърфовете".

На почивката треньорът на Марица Иван Кочев направи двойна смяна, а бедите за неговия колега почнаха малко по-късно. В 52-рата минута вратарят Венцислав Христов се контузи нелепо и се наложи принудителната му замяна. Обратът започна от глупава дузпа от страна на Борис Бисеров, който срита противников играч с гръб към вратата на самата граница на наказателното поле. От бялата точка Станимир Димитров не сгреши и даде надежда за своите. В 73-ата минута Димитров опъна дълъг 50-метров пас от фаул, а в наказателното поле слисаната отбрана на Локомотив само изгледа ударът, отразен от Августин Попов и добавката на Стоян Дойчовски в мрежата им. Единственият шанс за точката в мача дойда в 79-ата минута, когато Стефан Чилингиров хитро остави паса към себе си за връхлитащия сам срещу вратаря Емил Шакаданов. Устремът му към гола обаче бе спрян непозволено от вратаря Димитър Георгиев, който дори напусна наказателното си поле. Решението на рефера Неделчо Гаджалов бе странно и вдигна само жълт картон за стража на маричани.

Очертаващата се загуба завърши неприятен начин. Двама противникови състезатели се сблъскаха след влизане в безсмислено единоборство в последната минута от продължението. От главите и на двамата шурна кръв и главния съдия свири последния съдийски сигнал. По-леко пострада Борис Бисеров, чието кръвотечение бе спряно от дежурния лекар. Играчът на Марица обаче нямаше този късмет и се наложи да потегли към близкия медицински център за да бъде зашита веждата му.

Източник: LPortala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
най-великия тим е създаден в кършияка през 1921 година !
-3
 
 
В далечната 1878 година работниците от едно железопътно депо основават футболен отбор. Кръщават го "Нютън Хиит" по името на депото в което работят. В своята близо сто и тридесет годишна история малкият работнически тим се превръща в страшилище за съперниците си в Англия и по света. Успява да стане шампион на страната ЦЕЛИ петнадесет пъти и печели два пъти Купата на европейските шампиони. През 1902 г. отборът е купен от Джон Дейвис и преименуван на... "Манчестер Юнайтед". ВСИЧКИ ВЕЛИКИ ОТБОРИ ТРЪГВАТ ОТ ЖП ДЕПОТО!
+10
 
 
Сигурно съдията е свирил за "Марица", както миналата седмица, когато Локо играха срещу "Ботев". Иначе няма как Локо да загуби.
+8
 
 
браво,Пловдивския футбол е жив!!!успех!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дори когато връстниците й броят до 12, тази хубавицата мисли само за футбол
Славия се раздели с бивши играчи на Локо и Ботев
Дамите на Пълдин се отдалечиха от бронзовите медали след реми в Севлиево
Балтанов подписа нов договор и се снима с Платек
Ботев прикани феновете да се снимат с купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: