ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров: Еду ни уволни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:47 / 17.10.2010Коментари (16)7912
© Plovdiv24.bg
Помощник треньорът в представителният на Локо (Пд) Васил Камбуров разкри кой е издал заповедта за уволнението му тази сутрин.

"Едо ни извика с Петър Пашев и каза, че решението е лично негово. Нито Коко Динев, нито Бонев и Узунов имали пръст в нашето освобождаване. Мотиви Едо не изтъкна, каза само, че отговорността е изцяло негова. Предложиха ми да остана на работа в школата, но аз отказах. Огорчен съм", отсече пред Топспорт вратарят-шампион със "смърфовете".

"Решението си е решение, аз приех да се върна в школата като треньор. Не знам дали ще бъда треньор там или ще заема някакъв друг пост, но оставам в клуба", съобщи за Топспорт Петър Пашев.

"Наистина не знам нищо по въпроса. Сутринта минах през стадиона да си взема лекарствата, които забравих и се прибрах вкъщи. Утре ще знам подробностите", заяви от дома си в Брестник Атанас Узунов.

Ераносян изчаква изтичане на наказанието му от УЕФА, но по всички личи, че вече е взел цялата власт на "Лаута" от собственика Коко Динев.

Източник: Топспорт

Още по темата: общо новини по темата: 24
17.12.2010
29.10.2010
28.10.2010
28.10.2010
27.10.2010
25.10.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Едо е един от локопд но не е всичко и именно затова трябва да има добър треньор а не да се чака да изтече наказанието на Едо.Той е необходим сега когато Зума се отдръпна а пречината с колената е просто смешна. Явно има нещо гнило в локопд.
+4
 
 
Пак се почна, колкото и да ми е симпатичен Едо, трябваше да го накажат доживот за давания допинг. Нещата пак тръгват в лоша посока, май накрая на сезона ще продаваме точки.....Защо ??
+5
 
 
Колкото и да ми е тежко да го кажа 90% съм сигурен вече че Коко Динев урежда мачове на Локо и все повече си мисля че Бонев затова се отдръпна...с тази практика по-нагоре от 5 място няма да видим.
+3
 
 
Изгониха ги, щото знаят какви зуладжии са Насо, Зума и Едо.
0
 
 
За Петър Пашев не съм съгласна.Доказан футболист-локомотивец и изклю4ително скромен като ли4ност.Успех !!!
+1
 
 
Браво, Едо ....само така ..твърда ръка им трябва на кюстендилци ..очаквам следващия уволнен от теб да е Ристо Бонбонев - Зулума....мноу краде туй прасе бееее и чужди заслуги си приписва...За дарението в болниците, Коко му дал парите да си лъсне имиджа и ей го Зулум Ефенди на първа страница на "Хюриет" се пъчи .....А имам приятели,стари футболисти-ветерани и от Ботев и от Локо , викат ми .."Бонев ще извади от ДЖОБА си пара и ще дари, майна, когато слънцето почне да изграва от Запад" ....Тъй да знаете, буферляги ...Пк вие си пляскайте там и викайте "ашколсум" и "машаала бееее, Зум ефенди" :)))) Айде,ЕДО, уволни я тази свиня ! :)))
+5
 
 
Дано да е за добро. Но мисля, че Едо няма да сбърка в решенията си за Локомотив. Доказал го е!
на 17.10.2010 г.
+8
 
 
Едо е идеалният вариант за алтернатива на Зума но малко се компрометира с неправомерното използване на допинг Сега сигурно му трябват послушни пионки да си върти далаверите Да се лишиш от истинските локомотивци не разбирам
+2
 
 
Интересно решение на Едо , но дано да е в плюс за Локомотив !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: