ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството на Локо освободи Васко Камбуров и Петър Пашев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:18 / 17.10.2010Коментари (21)10025
© Plovdiv24.bg
От днес, 17 октомври, по решение на ръководството на Локомотив (Пд) Петър Пашев и Васко Камбуров вече не са част от треньорския щаб. Като помощник-треньор на представителния отбор е привлечен бившият футболист на Берое и ЦСКА Радко Калайджиев.

За подготовката на вратарите ще отговаря Стоян Ставрев. Най-вероятно ръководството не е доволно от работата на Васил Камбуров като треньор на вратарите, като в мачовете от този сезон Локо пусна доста голове, за които голяма част от феновете обвиниха вратарите.
Още по темата: общо новини по темата: 24
17.12.2010
29.10.2010
28.10.2010
28.10.2010
27.10.2010
25.10.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Всеки от нас знае колко слаб е Лучини от началото на първенството.Факта,че продължава да пази вместо Ставрев (например) говори,че не Камбура взима решенията за вратарския пост.Успех на Стоян,но силно се съмнявам нещо да се промени под негово ръководство.Президента си го докара Лучини и точно той МАЙМАЙ го слага на вратата:)
Успял мъж е този, който може да задоволи всички желания на една жена. Успяла жена е тази, която може да си намери такъв мъж.- Жан-Жак Русо
+3
 
 
Съжалявам че трябва да го кажа но съм съгласна с махането на Васко Камбуров - имаше доста пропуски този сезон! Колкото до футболистите - мисля че има кой да реши дали и кого да махне.Отбора не трябва толкова да се подценява
-2
 
 
Когато нещо не върви все някой трябва да си тръгне.Вратарския пост е трагичен и трябва ново мислене.С тази игра няма да видим зона Европа.Много и от футболистите трябва да си тръгнат защото не дават всичко от себе си а явно и не могат.
0
 
 
Не виждам кво е виновен Васко Камбуров, че Лучини и Тодоров са трагични. Ако той ги е взел в Локо Пд , грешката му е огромна. Заради тях изгубихме много важни точки и е логично някой да е виновен .
на 18.10.2010 г.
+1
 
 
Тъжно,отива си един истински локомотивец.Дано скоро се завърне отново там където му е мястото-ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
+1
 
 
ей никога няма даа имаме игра4и кат Христо Колев , Гочо Василев, Садъков, Ераносян ех времена времена сега няма футбол има само подобие на футбол
-2
 
 
еду е най-големия! извинявайте христо колев е номер 1 !
+2
 
 
Жалко !!!....Замислете се Еду ,с колко локомотивци е работил досега и каква е истинската причина за тази смяна?....Що се отнася до вратарите и слабото им представяне досега ,мога да ви уверя ,че на Васил Камбуров носи отговорност за тяхното привличане при нас.Вие си правете изводите ,кой крив ,кой прав!! Аз лично мога да им кажа и на двамата едно голямо БЛАГОДАРЯ...ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ И НА ЕДУ ,ЗАЩОТО ЛОКОМОТИВ Е НАД ВСИЧКО , ТОВА ЧЕ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ,С НЯКОЕ РЕШЕНИЕ НА РЪКОВОДСТВОТО МУ ,САМО ВРЕМЕТО ЩЕ ДАЛИ СЪМ ПРАВ И НЕ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: