ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
БФС събра Наско Узунов, Трифон Пачев и аматьорски отбори на среща
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:14 / 01.02.2024Коментари (0)2614
©
Днес в зала "Пловдив" на хотел "SPS" в града под тепетата се състоя традиционното съвещание с представители на клубовете от Югоизточната Трета лига. 

Участие взеха Огнян Златков - Председател на ЗС на БФС - Пловдив, Румян Вълков - Президент на АФЛ, Атанас Узунов - Координатор на ЗС на БФС - Пловдив и Председател на Общинския съвет в Пловдив, Милко Якимов - Секретар на ЗС на БФС - Пловдив, Йордан Гулев - Председател на Съдийската комисия при ЗС на БФС - Пловдив, председателите на всички Областни съвети на БФС на територията на Зоналния съвет, представители на клубовете от Югоизточната Трета лига.

Председателят на ЗС на БФС - Пловдив Огнян Златков даде разяснения за пролетния полусезон в групата, за програмата и междинните кръгове, за картотекирането на състезателите (полугодишната актуализация на медицинските прегледи). Златков обърна изрично внимание на вписването на треньорите по футбол в Регистъра на Министерството на спорта, чийто срок изтече на 31.12.2023 г.  Той разясни още, че до 23 февруари 2024 г. тече записването за първия курс към Треньорската школа по футбол за "Инструктор по футбол", който ще има право да води тренировки при Футбол 5 и Футбол 7. В Пловдив курсът ще започне на 11 март.

Председателят на Съдийската комисия Йордан Гулев загатна, че и през пролетния полусезон за назначенията на срещите в Югоизточната Трета лига ще разчита предимно на съдии от ниво Трета лига, тъй като тези от Първа и Втора лига са непрекъснато заети в професионалния футбол. 

Президентът на АФЛ Румян Вълков пожела първенството на Югоизток да завърши с феърплей и най-подготвеният отбор да намери място при професионалистите. Той припомни, че и през настоящия сезон наградният фонд за Купата на АФЛ е 30 000 лева (20 хил. за носителя, 5 хил. за финалиста и по 2500 за полуфиналистите). "Ще се опитаме и през настоящия сезон да проведем преглед на "В" групите" на базата в "Бояна" за играчи до 21 години", каза още Вълков.

В дискусия между представителите на няколко футболни клуба се засегнаха въпроси за събирането на такси от футболните клубове от футболистите-деца и обвързването им с ниското ниво на футбола. Клубовете предложиха БФС да посредничи при събирането на подписка в подкрепа на бетинг-компаниите. Във връзка с предложенията за завишаване на данъците на букмейкърите, няколко футболни клуба се оплакаха, че компаниите вече са предупредили, че ще намалят финансовата помощ към тях.
Още по темата: общо новини по темата: 769
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: