ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Куп слухове за това кой ще смени Христо Бонев на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:40 / 25.09.2010Коментари (18)4650
© Plovdiv24.bg
Огромен поток слухове кой ще замени Христо Бонев на треньорския пост плъзна в медийното пространство. Вчера от ръководството на клуба официално отрекоха пред Plovdiv24.bg за сега да търсят някой на поста старши-треньор на отбора, като заявиха, че в момента такъв е Неделчо Матушев и той ще продължи да изпълнява тази длъжност.

Медиите обаче се надпреварват със сигурни предположения за това кой ще е треньорът на Локо. Едно от имената е бившия национален селекционер Станимир Стоилов. В момента той е без работа, но твърдо заяви, че чака оферта от чужбина и ако не успее да се уреди зад граница, ще почива до зимата. Ангел Червенков, който изведе Литекс до шампионската титла също е сред спряганите имена. Друг вариант е бившият треньор на Локомотив Мездра - Георги Бачев

Желанието на повечето фенове е начело да се завърне Едуард Ераносян, но все още се чака информация относно изтичането на наказанието му.

Все още няма яснота дали изобщо на Лаута ще търсят нов треньор. Със сигурност обаче на днешната среща на Локо с Калиакра всички ще наблюдават внимателно за важните гости във ВИП сектора.
Още по темата: общо новини по темата: 24
17.12.2010
29.10.2010
28.10.2010
28.10.2010
27.10.2010
25.10.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
бившият треньор на Локомотив Мездра - Георги Бачев е новия треньор на отбора от столипеново ..... честито буфери
0
 
 
Говедото Мъриньо няма място на Лаута. Надявам се да го посрещм така , както и жълтото говедо Курдов .
+3
 
 
Ако Едо няма възможност да стане треньор,да извикат Бай Гроздан,всички други,които дойдат,ще дойдат само заради пари......
+3
 
 
Абе който и да е само да работи за доброто на ЛОКОМОТИВ а не за ли4ни интереси искаме отбор който да воюва всеки мач vОЙНА ДО ДУПКА тогава квот стане ве4е
+3
 
 
Нека днес да бием, пък после ще му мислим за треньор! АЙДЕ СТЯГАЙТЕ СЕ ЗА МАЧА, И СЛЕД МАЛКО КЪМ ЛАУТА!
+5
 
 
Тръгваме към Лаута..... Айде Локооооо
+7
 
 
Айде моля без крайни изрзаи! Това не е концерт по желание,че да си избираме ние треньора! Еду едва ли ще поеме отбора,защото си има все още проблеми! Не виждам,защо да не Мъри?! Разбирам фенщината обзела много от привържениците ни,но той е може би най-добрия вариант в момента у нас за този пост и плюсовете ако дойде ще са много повече от минусите! Стига с евтините приказки,бил такъв-бил онакъв! Мъри има доста сериозни успехи и победи над много сериозни отбори начело на Левски и всички помним какъв фурор направи тогава със сините! Мъри също е личност с много силно лоби и имидж в Бг футбола и това също ще е от полза за нас! Махнете пристрастните "очила" и погледнете реално! Ако Стоилов дойде на Лаута,означава,че президента и отбора ни ще имат много високи цели и въпреки колебливото ни представяне досега,ни чакат страхотни моменти занапред! Запомнете го и не бързайте с прогнозите,защото повечето,които тепърва ще са против Стоилов ще са в голяма грешка,повярвайте! УСПЕХ НА ОТБОРА ДНЕС СРЕЩУ КАВАРНА И НЕКА ВСЕКИ,КОЙТО МОЖЕ ДА БЪДЕ НА СТАДИОНА!
+1
 
 
Искам си Едуард Ераносян,дал всичко от себе си за Локомотив Пловдив.Г-н Динев,ако смятате да ми докарвате този нещастник Стоилов,не съм съгласен.Матушев до идването на Еду.Локомотив е за Локомотивци!
+6
 
 
Айде към Лаута. Да подкрепим момчетата и да си направим шоуто на трибуните. Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: