ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев набеляза играчите за гонене
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:38 / 22.09.2010Коментари (66)8122
© Plovdiv24.bg
Христо Бонев вече е набелязал кои футболисти ще гони през зимата. Веднага след загубата с 0:3 от Локо (Сф) Зума се закани, че още в предстоящия мач срещу Калиакра въпросните играчи няма да бъдат титуляри.

- През зимата ще разговарям с президента ни г-н Динев за статута на някои футболисти, които не оправдават очакванията. Сред тях има както български играчи, така и чужденци - заяви Бонев.

На Лаута вече се заговори, че сред набелязаните са братята Юнес и Самир Бенжелюн, Габор Ерош и Мартин Кавдански.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Зума доказа, че не става за треньор. С два купени мача /Славия и Локо сф/ и два продадени мача /Славия, Локо сф/ стана за смях на цял Пловдив. Може достойно да се оттегли и да лекува болните си колена.
на 22.09.2010 г.
-2
 
 
Първия изгонен трябва да е БОНЕВ ! Не случайно футболист номер ЕДНО за всички времена на България Христо Стоичков му каза че е ГУСИН НИКОЙ !
+3
 
 
За мен Самир и Том поне за момента не за за титуляри! На Кавдански трябва да се намери точното място! На Габор трябва да се даде шанс да играе титуляр цял мач, Юнес е супер и отзад, и отпред! Малко ме притеснява формата на Ицо и на македонеца - уж се стараят, а все не могат! Нека видим новия, дългия, какво ще покаже! Зума да не гони никой а да им намери точните места, трябват ни както титуляри, така и равностойни резерви! Засега Здравко носи целия отбор на гърба си, ама не дай Боже, да се контузи или наказан - тогава какво правим!?
на 22.09.2010 г.
+3
 
 
Много хора питат за наказанието на Едо. За съжаление още се бави отговора от спортния арбитраж. Ако наказанието му се счита от момента на извършване на деянието - вече му е изтекло. Ако се счита, че тече от както е наложена присъдата - чакаме февруари.
+4
 
 
да питам само кога истича наказанието на едо някой знаели
-2
 
 
абе хора понеже гледам че на папагалите много им хлопа човката защо не си спретнем една контролка да видим кои колко може......
Пея песен за лубимия си отбор
на 22.09.2010 г.
+4
 
 
Хора защо томито трябва да не е в локото.Та той и Златински са истинските локомотивци в локото винаги идват и поздравяват публиката и винаги са играли със сърце за локото както и Здрвко лазаров па ви искате да си ходи.Също и за Юнес Бенжелюн той е страхотен защитник това че има някой слаби мачове неозначава че трябва да се маха незнам на Зума какво му става ама не трябва да гони такъв играч като бенжелюн особено като се има предвид че защитата ни е трагична.
+2
 
 
Според мен един треньор не трябва да бърза да гони футболисти. И вместо да набелязва кой да гони, по-добре да набелязва кой има талант и да го превлича към отбора. Много често футболист с талант просто не може да се сработи с отбора, или няма късмет или нещо друго. Треньора трябва да може да ги забелязва тези работи и да им помага да се развиват. Вижте Бакалов например как се справя до момента. Обиграва всички играчи, дава им шанс, работи с тях, знае им силните и слабите места. Не казвам че Зума незнае, но след 5-6 мача ми се струва първосигнално да се гонят хора. Ако не се справят да ги остави резерви.
+3
 
 
Том е човека, трябва да си замине, казах преди казвам и сега, попаднал е в голяма дупка, кофтито е че завлича и целия отбор с него. Имам чуството, че чужденците дошли в Локомотив от други отбори, започват много силно сезоните, но в последствие приемат титулярното място за даденост и не се раздават на 100%. Трябва да им се покаже, че нещата не стоят по този начин, не е задължително чужденец ли си да си неизменен титуляр. Аиде да смени Бенжаюн с Аргиров за няколко мача, и да видим дали по нататък няма да се раздава на макс. А да не говорим, че на резервната скамейка стоят никак не по лоши играчи!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: