ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Вики Радева: Феновете на Ботев и Локо трябва да се подкрепят, а не да враждуват
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:43 / 06.12.2023Коментари (4)4099
© Plovdiv24.bg
Виктория Радева е една от "Шахматните кралици“ на България. 22-годишната пловдивчанка и още четири наши златни момичета накараха цялата ни страна да се гордее, триумфирайки с първа историческа отборна европейска титла по шахмат при жените на шампионата в Будва.

Радева сподели любопитни неща, свързани с любовта й към футбола.

"По някакво стечение на обстоятелствата всичко се предава от баща ми, така е и с любовта ми към футбола. Бих казала, че с българския футбол не съм чак толкова запозната по отношение на ситуацията в него, но съм голям фен на Ливърпул. Винаги когато играят, вкъщи се слуша химна на клуба, поне един път преди мач на Ливърпул. С баща ми винаги гледаме двубоите, викаме за тях, радваме им се. Както казах съм им голям фен", заяви пред sportlive.bg Виктория Радева.

"Фен съм на Ботев Пловдив. Бих казала, че малко по-малко, отколкото на Ливърпул. Клубът е от моя град и се радвам за отбора. Бих искала да споделя нещо, което според мен е много важно в спорта – трябва да има и социална дейност. Това, което не ми харесва е, че има страшно много вражда между феновете на Ботев и на Локомотив. Според мен трябва да е обратното – трябва двата отбора да се подкрепят, защото в Пловдив така да се каже няма други на това ниво във футбола. За мен това е много важно, но хората не му обръщат внимание. Ние живеем заедно. Няма смисъл спортът да разединява хората, той трябва да ги обединява", допълни още известната шахматистка.
Още по темата: общо новини по темата: 59
16.04.2024
08.04.2024
05.04.2024
23.03.2024
13.03.2024
13.03.2024
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не знам за вас,ама аз се почувствах засрамен,че това хубаво момиче ни припомни за какво е спорта,а ни е-на какво сме се превърнали...Лошото наистина е,че нашите футболни президенти вместо да съберат агитката, шефовете на агитката и да им кажат такива неща,те като че ли нарочно насаждат злоба!Доста се замислих,идват най-хубавите празници-да оставим злобата! Въпреки, че съм от Ботев-пожелавам успех днес срещу Лудогорец!
+1
 
 
Явно много сме затъпели, щом една девойка, и то европейска шампионка, трябва да ни го каже това! Въпроса веднага е-защо тя,къде са президенти,кметове и прочие-за да успокоят нещата, а не да ни нахъсват като псета! И най-мъдрото и умно нещо е-да я послушаме-щом поне досега не сме се сетили сами...Респект, Виктория!
+2
 
 
Вярно е, но като чели още не сме дорасли, за да го направим? А и доста хора и институции правят така, че да има вражда. "Разделяй и владей"! Това е мотото на днешния свят. Кой има полза от обединени общности?
+2
 
 
Така е. Враждата трябва да е само спортна злоба в директните сблъсъци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: