ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бивш футболист на Ботев арестуван за "черно тото"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:02 / 16.09.2010Коментари (31)17443
© Plovdiv24.bg
Георги Семерджиев(в дясно)
Четирима души, сред които лицензиран треньор и професионалният футболист Георги Семерджиев, са задържани при акция на полицията, съобщиха от пресцентъра на МВР. Бандата се е занимавала с рекет на хора, задлъжняли след залози на "черно тото". Семерджиев по настоящем играе в Спортист Своге, а до преди два сезона носи екипа на Ботев Пловдив.

Антимафиоти от сектор "Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт" - ГДБОП проведоха вчера операция по залавянето на организирана престъпна група, занимаваща се с рекет. В продължение на повече от година наглите бандити изнудвали задлъжнели футболни фенове, залагащи на "черно" тото. При изключителни мерки за конспиративност групата приемала незаконни залози и манипулирала футболни срещи с цел придобиване на незаконни материални облаги.

След като наблюдавали рекетьорската банда повече от четири месеца, около 17 часа вчера, в района на заведение в ж.к. "Студентски град", спецполицаите задържали в момент на получаване на 1500 лв. в б

елязани банкноти тартора на групата - А.С. /27 г./, както и 26-годишния Й.Т. В хода на операцията са заловени и 24-годишните Б.Д. - лицензиран треньор по футбол, и Г.С. - професионален футболист.

А.С. прибирал печалби от порядъка на 50 000 лв. седмично от незаконни залагания, както и огромни суми от изнудване на длъжници на бандата, които били принуждавани ежемесечно да отчитат огромни главници и непосилни лихви. Жертвите на престъпната група са били малтретирани и принуждавани да прехвърлят движимо и недвижимо имущество.

При проведените претърсвания в жилищата на задържаните са открити и иззети голям брой нотариални актове, записи на заповеди, талони и ключове на автомобили, 1900 долара във фалшиви банкноти, мобилни телефони и компютърни системи, чрез които са осъществявани незаконните залагания, както и множество бележки и документи, свързани с престъпната им дейност.

Четиримата са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за незаконен хазарт, пране на пари и рекет.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоя бездарник и смешник Семерджиев ,защо въобще го пишете като играч на Ботев има 10 мача ..... смешник!Юноша на Лефски ,какво друго може да се очаква? И бившия му шеф е Тото Динев!ЯСНА Е РАБОТАТА!
на 16.09.2010 г.
+3
 
 
Той и Главния уреждаше мачове за да стане Локу шампион , за това ония от Малайзия му пратиха снайпериста , така че феновете на ФК "Рома" /Столипиново/ да поднесат съболезнованията си на веселата вдовица Мая Илиева !
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 16.09.2010 г.
+1
 
 
Алооо,форумни плъхове,превърженици на Локомотив,защо не си помислите малко,за кой е играл този мошенник?Не е ли при вашия Собственик?Стига сте коментирали тук а отивайте във вашия форум и вижте там Коко освен че ви прави безплатна екскурзия,дали няма да ви даде някой лев и джобни пари.То иначе как ще идете на мач и то тук в София!Скоро ще има изненади и във вашия отбор!Само потрайте малко!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
ей олигофрени няма такова животно христолов БОТЕВ, БОТЕВ е един винаги ще бъде така както го казвате излиза че ние сме друг отбор като искате да кажете нещо не правете двусмислия а се изказвайте съвсем ясно конкретния пример е БОТЕВ под ръководството на селската мастия защото с тези двусмислия само давате повод на циганките да се заяждат освен това се надявам всички такива манипулатори на футбола да се заловят за да почне българският футбол поне малко да тръгне напред и да няма уговорени срещи
+2
 
 
Да мачовете, които този момък игра са точно 3. При загубата с 2:1 от Черноморец - 73мин, загуба от Левски с 0:1 - 90 мин, и смяна на Кабу в 46мин при домакинската загуба от Локо Сф 0:4 която се игра в....София. Това последното си беше чисто нареден мач за точен резултат. Особено като се има пред вид и други "опитни играчи" на терена - Здравко Станков, Харизанов, Орловски, Арсов, Аврамов, Митко Петков, Андонов...само Кабу и Темиле май не са били в час. Като се има пред вид че след това Семерджиев се махна 1 мач по-късно след загубата от Литекс, а Станков, Петков и Харизанов играха същия танц в Мездра следващия сезон момчето може да си е бил организатор от доста време. След това обаче всички мачове на Ботев си беха харабииски :-) особено 0:2 с Бела и 0:3 с Пирин
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Хайде сега някой да поясни, въпросното лице колко мача има за "Ботев"?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бронзов медалист с Ботев става шеф в ЦСКА-София
Обявиха съдията за финала! Вече е свирил Ботев - Лудогорец, дава пресконференция
Властелинът на сухите мрежи в отлично настроение преди финала
Изненада! Ботев няма да тренира в София преди финала
Сдружение ПФК Ботев: Не можем да спим от напрежение преди финала!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: