ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (8) | Вчера (26)
Вики Радева: Пловдив е моят град! Обичам го страшно много и нямах търпение да се прибера!
Автор: Стойчо Генов 11:28 / 24.11.2023Коментари (0)3309
Кметът Костадин Димитров прие в заседателната зала на Община Пловдив шахматистката Виктория Радева, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Чаровната пловдивчанка бе една от петте състезателки на женския национален отбор, който спечели историческа първа шампионска титла от европейското първенство в Будва (Черна гора).

"За мен е голяма чест да посрещна Вики. Силно вярвам, че българите сме най-красиви, най-умни, най-силни. Такива малки радости ни карат пловдивчани да бъдем горди с нашия ген, с нашите успехи. За нас е голяма гордост и те посрещаме с голяма благодарност. Ти караш всички ние да се чувстваме горди от твоите успехи. Следим израстването ти от много малка и в мое лице ти ще имаш пълната ми подкрепа“, заяви Костадин Димитров.

"Аз се занимавам със спорт, откакто се помня и съм наясно, че когато има благодарност за усилията, положени в тренировките и подготовката, тогава самият спортист има мотивация и сили, има нашата подкрепа, за да направи следващата крачка", допълни още кметът.

"Първо благодаря за поканата, че ме приехте днес. Изключително радостна съм да се прибера вкъщи. Нямах търпение да се прибера, защото това е моят град, обичам го страшно много, харесвам го страшно много и винаги разказвам на моите приятели за него и ги каня да ми идват на гости. Втората половина на европейското първенство бе много тежка за мен, защото не се чувствах добре. Играх в мача срещу Азербайджан с 40 градуса температура, вечерта ме заведоха в спешна помощ, защото бях в доста тежко състояние. Много съм щастлива, че се преборихме и успяхме да победим настоящия световен шампион Грузия. Всички станахме, прегърнахме се и не можехме да повярваме какво сме постигнали".

Искам да благодаря на моето семейство. Те винаги са били с мен и са ме подкрепяли. Малката ми сестричка е голям мой фен – винаги ми звъни, пита ме как съм и също се радва за мен и ме подкрепя. Безкрайно съм ви благодарна, благодаря ви“, каза на свой ред Виктория Радева.

Така тя потвърди новината на Plovdiv24.bg от преди седмица, когато единствени написахме за нейното състояние и престоя й в болницата в Будва.

"Ще се върна много години назад, когато Вики беше още много малко дете. Тя проведе една среща с тогавашния премиер Бойко Борисов. И я помолихме, ако наистина е в положение на победа – да даде реми на премиера. И тя ни послуша. Бяхме едни от първите, които честитихме на Вики и на баща й. Ние сме подготвили предложение на следващата сесия на Общинския съвет. Няма да изпадам в подробности, но Вики ще остане много доволна от решението ни. Ще я поканим тържествено и ще я удостоим с това, което тя заслужава“, заяви председателят на общинския съвет в Пловдив Атанас Узунов.

Гледайте в прикаченото видео как премина срещата на Вики Радева в Общината!

Още по темата: общо новини по темата: 59
16.04.2024
08.04.2024
05.04.2024
23.03.2024
13.03.2024
13.03.2024
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Цяла България страда заради Григор Димитров
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: