ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Гонзо: На 8 декември ще представим нещо ново! Работим добре и много хора не го виждат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:16 / 20.11.2023Коментари (0)3695
©
Техническият директор на БФС - Георги Иванов, говори след равенството между Сърбия и България в последния мач от евроквалификациите в Лесковац.

"Първо да поздравим футболистите и треньорския екип за начина, по който подредиха отбора. Смятам, че особено първия мач с Унгария, имахме малшанс, но отборът показва потенциал и различно лице от мача с Литва. Аз от една година повтарям, че отборът има потенциал, някои не го виждат. Това са млади момчета, на които трябва време, за да направим силен национален отбор“.

"Ние поставихме една основа. Някои хора не виждат основата, но имаме добра основа за следващия цикъл. В този цикъл квалификации за Европейско първенство - Сърбия и Унгария бяха сериозни отбори, виждате какви футболисти имат. На нас ни трябват време, за да изградим отбор. Тази една година, в които градихме отбор, опитвахме да трупаме точки, тя бе трудна. Треньорския екип на Илиан Илиев показа как трябва да се прави“.

"Не искам да говоря за Кръстаич, но Илиан промени схемата. Една от причините – българските отбори играят с четирима защитници, когато идваха в националния, те трябваше да си променят нагласите за няколко дни, тъй като националният отбор играеше с трима. Илиан намери как да промени отбора и резултатите го показват“.

"Когато един треньор няма резултати, винаги е грешка на ръководството назначението му. Имахме мачове, които можехме да победим – Черна гора, Сърбия, сега показваме постоянство. Сърбия имаше контрола среща, когато играхме с Унгария и техните титуляри не участваха в този приятелски мач. Нашите играчи издържаха не само физически, но и чисто ментално, защото се изправиха срещу сериозни отбори. При изтеглянето на жребия всички смятахме, че Сърбия и Унгария не са Франция и Испания, но все пак имат футболисти, които са тяхно ниво. Ние надценихме нашия отбор при Кръстаич. Всички желаехме да се класираме. Ние сме поставили основа, на която новият треньор да надгражда. Потенциалът на играчите е по-голям от точките, които имаме“.

"Аз съм поканен от Боби Михайлов да работя в БФС. Въобще за президент кандидат-президент не сме говорили. Аз се опитвам да работя така, че не само мъжкият национален отбор, а всички гарнитури да се развиват. Трябва да работим по школите. Говорим за единна методика, методика и философия, която ще е за целия футбол. На 8 декември ще я представим. Това не се е правило досега в България. Това е препоръчително, това не е нещо, което да следва задължително. Много е трудно да накараш професионалните клубове, които са частни фирми, да ги накараш да работят по този начин“.

"Аз вече 15 години се занимавам с това. Не казвам, че ще се кандидатирам, не казвам, че имам такова желание. Ние работим добре и много хора не могат да го видят. Много хора не знаят какво сме направили за българския футбол. Ако питате мен аз винаги съм си тръгнал сам. Не ми е проблем още днес да си я подам оставка и да си тръгна още днес. Аз съм служител на БФС“.

"Поздравявам футболисти и треньори, защото работиха в голямо напрежение. Трагедията бе това, което се случи на мача с Унгария между полиция и фенове. Искаме ги на стадиона, но не желаем такива агресивни фенове. Такива неща са недопустими. Всички ще разберем какво сме причинили като имидж на България“.

"Има доста примери, при които загиват хора при безредици. Хората от УЕФА подкрепиха и са доволни от решението, което УЕФА, БФС и СДВР взе да няма публика. Ако феновете бяха на стадиона, щеше да има нещо по-сериозно. БФС не може да носи вина за това, че някои хора искат да направят масови безредици. Виждаме политически скандали, говорят, правят. Аз искам да кажа, че не можем да превръщаме футбола в бойна арена“.
Още по темата: общо новини по темата: 334
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
25.03.2024
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: