ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
КПБП: Напрежение между феновете не е имало! Обединени сме по-силни от всякога
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:35 / 17.11.2023Коментари (6)4430
© Focus
Клуб на Привържениците на Ботев (Пловдив) публикува декларация във връзка с протестите пред Националния стадион "Васил Левски".

Ето какво написаха "жълто-черните" фенове:

Уважаеми граждани,

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции "BULTRAS" изразяват своето крайно огорчение и категорична непримиримост към пълната неадекватност на служителите на СДМВР и на всички, свързани с БФС, довела до изключително неприятни сцени във вчерашната вечер. Бихме искали да изтъкнем, че удобната за всички информация за вътрешни сблъсъци между феновете на различни отбори на протеста снощи категорично не отговаря на истината - напрежение между феновете не е имало.

За пореден път след несвършена работа, непровокиран произвол и избиване на комплекси, ставаме свидетели на преекспониране на събитията от страна на МВР. Над 1500 "служители на реда“ не само не успяха да опазят "500"-те човека (според осъдения на двугодишен затвор Лечков), а подложиха както тях, така и случайни минувачи, дори и излъчващи на живо в ефир журналисти на неоправдана репресия.

Всичко организирано като реакция от МВР – водни оръдия, спрейове, бой с палки, нахлуване в заведения, принудително отвеждане на мирни граждани, които дори не са участвали в протеста се случва пред очите и в присъствието включително на малки деца, заведени на "мирен протест" от родителите си.

Неадекватните обяснения на ръководните кадри в МВР, опитвайки се да припишат вината на всички нас, които сме явно единствените на които им пука за българския футбол, са голословни и до момента си остават само думи - За съжаление удобно разпространени по всички медии. Те обаче не могат и няма да могат да спрат стотиците видеа, показващи истинските нарушители на правила и морал.

ИСТИНАТА Е ЕДНА – отговорни за събитията на 16.11.2023г. са единствено и само ръководните кадри на МВР, които послушно охраняваха "шепата мерзавци“, подиграваща се с българския футбол вече прекалено дълго време. Удобно е феновете да са виновни, за да гарантират комфорт още малко време. Не забравяйте обаче, че обединени сме по-силни от всякога и ще продължим да се борим заедно за играта, която обичаме и за бъдещето на българския футбол.
Още по темата: общо новини по темата: 334
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
25.03.2024
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Обедитените фенове са най-голямата сила в страната. Те са тези, които винаги са на първа линия. Сега е ред на правителството - много да внимават, дали работят за България или - работят за други страни !
+3
 
 
Ако погледнем в другата статия, ще видим че провокатори Има! Точно за това предупреждавах завчера! Провокатори които да дадат повод на полицията да се намеси. Това обаче има и своята добра страна, защото така и Правителството ще се очисти от един некадърен министър на Вътрешните Работи, както и от някой началник на районно МВР!!!
+3
 
 
Всички заедно срещу кликата от бездарни управнци в бфс!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 17.11.2023 г.
+4
 
 
Само ОБЕДИНЕНИ можем да свалим от власт корумпираното, безлично и продажно БФС! Нищо няма да ни спре! То, ножът е стигнал до кокала - няма на къде, повече..
+3
 
 
Време е за обединение - всички заедно срещу прокобата, и системата която мачка и подтиска футболна България за да изпаднем в такава немилост!
+6
 
 
СИЛАТА Е В ОБЕДИНЕНИЕТО!!! СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !!! НАПРЕД ЗА България !!! НИТО КРАЧКА НАЗАД !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: