ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо направи 3:3 с Видима в контролна среща
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:33 / 03.09.2010Коментари (103)11987
Локомотив Пловдив направи резултатно равенство 3:3 с Видима Раковски в контролна среща, играна на централния терен на клубния стадион, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На входовете на стадиона бяха поставени каси, в които феновете пускаха благотворително пари за деца с увреждания.

Двубоят започна добре за Локо, които атакуваха повече. На вратата на тима дебютира Тодор Тодоров. В нападение пък като титуляр започна юношата-старша възраст Благой Мастагарков. До почивката резултатът бе 2:1. Първото попадение вкара Костадин Гаджалов с хубав удар от границата на наказателното поле с левия крак.

Малко по-късно гостите от Видима изравниха с гол на Станимир Андонов. "Смърфовете" отново излезнаха напред след гол на Цветан Йотов. Той вкара избита от вратар
я топка след много добре изпълнен пряк свободен удар от Христо Златински.

Играта на гостите бе малко груба за контрола среща, като към края на полувремето именно Златински скочи да се разправя с Александър Бранеков, който игра изключително твърдо и протестираше срещу повечето съдийски отсъждания. Двамата бяха близо до бой, но съотборниците им и треньорът на Видима ги разтърваха.

През втората част с далечен удар и малко късмет Пекин изравни - шутът му срещна горната греда, след това се удари във влезлия като резерва Лучини и влезе във вратата за 2:2. Бившият "смърф" Емил Стоев пък изведе гостите напред с удар покрай вратаря, който отново срещна гредата преди да влезе във вратата. Изравнителното попадение за 3:3 вкара Рангел Абушев в 67-ата минута с глава.
Още по темата: общо новини по темата: 8
10.09.2010
07.09.2010
05.09.2010
01.09.2010
01.09.2010
31.08.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 06.09.2010 г.
+1
 
 
Пак не можахте да биете Видима, които се борят за оцеляване, а имате претенции за евротурнирите. Не става само с големите амбиции на Коко и Зума - разберте го.
+3
 
 
Не разбирам само едно , как може да сте такива ,, Когато нищо не се прави плюете , когато се направи пак плюете .. Всички вие които питате колко пари са се събрали , и колко хора е имало .. Защо не отидохте да дадете нещо от себе си за тези деца .. Никой не знае какво го очаква всеки един от нас може да бъде на тяхно място .. Защо един път не забравите омразата и не направите нещо хубаво ,, или поне дръжте глупавите коментари за себе си .. Независимо събраната сума , все пак Локомотив Пловдив показа за пореден път че феновете на най великият отбор преди всичко имат сърце !
0
 
 
Интересно колко пари са събрани за благотворителност..
на 04.09.2010 г.
+1
 
 
Локоооо але але,Локоооо але але.Наздраве Локомотивци!Живи и здрави и само напред!САМО ПЛОВДИВ,САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
+2
 
 
Оооооооооо майко, майкооооо.....много мъка има по тоя свят
-2
 
 
Тоя Меси10 е абсолютен жълт цървул . Иначе феновете на най-младото футболно сдружение са много гъвкави в коментарите си за ВЕЛИКИЯ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ. Уникални селски бекове ! Биха три работнически колектива и започнаха да си мечтаят за "Б" група , за "А" група, за Европа и най-смешното , за мач с Локо Пд. Просто е несериозно отбор като Локо Пд да играе дори и контрола с клубче, което се движи с рейс и табела "Случаен превоз".
0
 
 
Не му е сега мястот на тази благотворителност защото не се разбра за кого са тези пари за деца ,за младежи ,за юноши или за нечий джоб.Само локо пд
+5
 
 
Направихте благотворителен мач в неудобно време с безинтересен противник, нищо не пречеше да направим един културен спаринг в името на добрата кауза в удобно за всички време. Не ми говорете за благотворителност това си беше чист популизъм!
+8
 
 
времето беше много неподходящо за този мач 16.30.....
-2
 
 
ей сопотските депесари да си гледат гурото доган
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: