ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Глупост, инат, дебилизъм! БФС закова последния пирон в собствения си ковчег, но отвътре!
Автор: Стойчо Генов 13:45 / 08.11.2023Коментари (4)6645
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив използва официалната си страница във Фейсбук, за да изрази гневна позиция срещу ръководството на Българския футболен съюз. Повод за реакцията е преместването на мача България - Унгария на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, но пред празни трибуни.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса изявлението на "черно-белите" привърженици:

Когато ръководителите на футбола в една държава започнат да бягат и да се крият от привържениците, значи е време да си отидат по живо, по здраво. Докато могат!

Срамът, който настоящото ръководство на БФС лепна на България, не може да бъде измит дори и с отлични игри. БФС се скри удобно зад наредбите на УЕФА и се позова на някакъв имагинерен риск, който съществува само в съзнанието на гузния – защото знае, че има за какво да го гонят. Защото ръководството на БФС има престъпна вина за състоянието на българския футбол.

И все по-често започва да се държи като диктатор, като налага санкции за неправилно дишане. Очевадно е, че в централата на българския футбол необратимо са загубили връзката с реалността, за да прибегнат до последния си ход и да оставят многострадалния български национален отбор без единствената подкрепа, която би могъл да получи – тази от трибуните!

Момчетата, които ще облекат националния екип, ще бъдат без своята подкрепа, щото да не бъде нарушено спокойствието на Борислав Михайлов и компания, докато вдигат наздравици върху ковчега на българския футбол, а вината е удобно приписана на всички онези привърженици, които макар и малко, все още продължават да са по стадионите – в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, във всяко кътче, където футболът не спира да събужда емоция и страст.

БФС направи немислимото – обедини привържениците от различните клубове! Със своята глупост и инат, дебилизъм и салфетки, БФС закова последния пирон в собствения си ковчег, но отвътре!

БФС СА ПАЛАЧИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ!

ОСТАВКА!!!
Още по темата: общо новини по темата: 334
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
25.03.2024
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Отдавна трябваше да бъдат изметени със камъни от Пиянските си кресла....Седнаха на Авантата и Софрата и забравиха за какво са там...Имат за Бащиния Българския Футбол,който е Под Дъното...А Лечков обянява небивалици,как Родителите са виновни затова че сме нямали Футболисти...Имаме Засрано и Пияно Ръководство на БФС ЗА ЗАТВОРА!!!!
+4
 
 
Перуката и цялата му банда баджанаци и роднини са за Прокурор! Да забраниш на феновете да подкрепяме националния отбор е най-дълбоката дупка на тези отрепки! Линч за шайката паразити! Да не забравяме, че Домусчиеви са им спонсорите, а Венци Свинята Стефанов им е говорителката. Всички са за бой.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: