ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Йордан Лечков: Че кой ни иска оставките? Никъде не са ме замеряли с камъни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:12 / 18.10.2023Коментари (8)5937
©
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков даде специално интервю в Спортното шоу на Дарик радио. Той не пропусна да жегне кандидата за президент на централата Димитър Бербатов, като се зачуди кой иска оставките на настоящото ръководство.

"Ние не гоним клубовете, подведоха ги хората, които не знаят как се прави Конгрес. Трябва да се проведе Конгрес по демоктаричния начин. Колегата, който има много успехи на терена, излезе през 500-600 човека призна загубата и след половин час излезе и започна да претендира."

"Маниерът, начинът на говорене, обидите към хора, които са били твои ръководители, не ги приемам. Никъде не са ме замеряли с камъни. Нито охрана имам, нито шофьор. Трябва да се концентрираме върху реалните неща – Конгресът е признат от ФИФА и УЕФА", заяви Йордан Лечков.

"Само чакаме да дойдат мачовете на националния отбор, защото знаем, че сме слабички. Така помагаме ли на тези момчета? Те като бяха големите имена също нямаха една победа. Добре че Балъков ги класира веднъж. Че кой ни иска оставките? Другата седмица се надявам да имате повече информация за решението на Изпълкома, не на Боби Михайлов, Лечков, Гонзо."

"Знам кой е Изпълкомът – законно избраният. Не можеш ръката, която ти е давала премии, не искам да загрозявам разговора. Пожелавам успех на всички, които се занимават със спорт. Трябва да има промяна в законодателството", заяви още вицепрезидентът на БФС.
Още по темата: общо новини по темата: 334
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
25.03.2024
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
От година на година, от мач след мач, Боби, Лечков и Костадинов наглеят повече и повече.Всеки път си викаме по-зле не може да стане и те ни изненадват и става, но продължават да се държат, като недосегаеми.Поне не се показвайте по медиите, оставете Гонзо да се излага и толкова.80-90% от българите са зачеркнали БГ футбола и национала, останлите са фенска маса, която отдавна е зачеркнала качеството на футбола.
0
 
 
Лечков се опозори още като футболист….изгониха го от Хамбургер, а после излъга турците с 400К и не завърши договора си при прибрани пари. Типичен сливенски мангал. Въпросът е: защо на БФС всички си траят и преизбират Перуката? Отговорът е виден: несъществуващи и пререгистрирани клубове, подкупени от БФС убиват всякаква инициатива да ги смени някой. Бербатов много бърка като подхожда цивилизовано с тези наглеци. Стоичков също искаше да става президент на БФх. Отказаха го! Всички говЯда също си крепят Перуката, за да играят в национала протежета, синчета и баджанаци…. За съжаление схемата на Перуката включва и Крушарски, а за Цингаревич да не говорим. Единствено феновете могат да прогонят сегашната БФС банда, но с платени медии…. Всеки глас се превръща в За вместо против за Перуката. Сега въртят темата тренер. 10 тренера смениха…. Все тази. Проблемът е Перуката и всичките му паразити….Скептичен съм, че някой може да ги разкара.
+2
 
 
Какво е това Изпълком бе, сливенски бек? Да не сме в СССР с тези съкращения и Агитпроп простотии? 18 години пълна некадърност и никакви резултати. Поставени с една единствена цел - да изпразнят стадионите, особено националния, и да задушат патриотичната гордост от спортни успехи на нацията. Един сливенски подсъдим шмекер с вид на клошар, един сикаджийски тулуп с фетиш към Путин, един завършил осми клас, издокаран по съвет на ПР с очилца без диоптър за по-грамотен вид и един напълно деградирал алкохолик чалгаджия. За трепане сме ние, че не сме взели вече поне по един камък.
0
 
 
Докога сливенския мангал ще се *шири* във футбола?!?Аман от *спортистини*,лежащи на стари лаври!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: