ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Димитър Бербатов: Лечков да си говори глупостите! Трябва да спрем злото в българския футбол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:33 / 18.10.2023Коментари (1)4086
© Facebook
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов заяви, че не желае да води дискусия с вицепрезидента на централата Йордан Лечков. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед определи Лечков като човек, който "симулира дейност".

"Когато Йордан Лечков се кандидатира за президент, тогава може да говорим с мен. Аз мога да говоря и е нормално да говоря с президента, аз съм кандидат за президент, не говоря с вицепрезидент, който симулира дейност. Лечков после си го търсете и да си говори глупостите. Трябва да се събудим, говоря като гражданин, който се интересува от футбол и иска това управление да го няма. Трябва да има честен конгрес, на който клубовете да не бъдат сплашвани.

От две години показваме, че трябва да дойде промяна, след като толкова време не показваме резултати. УЕФА и ФИФА странно отсъстват. Държавата не иска да работи с тях, което е правилно, но в крайна сметка спортното министерство трябва да бъде медиатор. Който е министър, дава лиценз на БФС.

Фактите са там, те си говорят - съдилища, некомпетентност, корупция, хора, които управляват черното тото. Трябва да вземеш позиция, не може да се криеш. Трябва да се опитаме да спрем това зло, което се случва в българския футбол. Или нещо крепи тези хора, или те се мислят за недосегаеми. Това също дразни, както и боли. Всеки трябва да изяви позицията си по някакъв начин", каза Бербатов пред "Дарик".
Още по темата: общо новини по темата: 334
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
25.03.2024
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Лечков се опозори още като футболист….изгониха го от Хамбургер, а после излъга турците с 400К и не завърши договора си при прибрани пари. Типичен сливенски мангал. Въпросът е: защо на БФС конгресите всички си траят и преизбират Перуката? Отговорът е виден: несъществуващи и пререгистрирани клубове, подкупени от БФС убиват всякаква инициатива да ги смени някой. Бербатов много бърка като подхожда цивилизовано с тези наглеци. Стоичков също искаше да става президент на БФС. Отказаха го! Всички говЯда също си крепят Перуката, за да играят в национала протежета, синчета и баджанаци…. За съжаление схемата на Перуката включва и Крушарски, а за Цингаревич да не говорим. Единствено феновете могат да прогонят сегашната БФС банда, но с платени медии…. Всеки глас се превръща в За вместо против за Перуката. Сега въртят темата тренер. 10 тренера смениха…. Все тази. Проблемът е Перуката и всичките му паразити….Скептичен съм, че някой може да ги разкара
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: