ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо тръгна с красива победа на обновения си стадион
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:59 / 07.08.2010Коментари (181)20221
Отборът на Локо започна с изключително красива победа с 2:0 домакинските си мачове на обновения стадион в парк "Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Смърфовете" с играта си не оставиха никакви шансове на грубияните от Черно море и този резултат бе най-малкото, с коeто варненци можеха да си тръгнат от "Лаута". "Черно-белите" изпуснаха още дузина голови положени, а зле представилия се съдия освен, че спести поне 6-7 картона на гостите, прекъсна две голови атаки на Локо с безумни отсъждания. Няколко набега на неуморния Здравко Лазаров бяха спрени със съмнителни засади.

Още от първите минути домакините "награбиха" своите гости и набързо убиха интригата в двубоя.

След едно разбъркване в 13-та минута Здравко Лазаров открадна топката, центрира почти от аут линията към Базил дьо Карвальо, който с летящ плонж препарира Пиргов за 1:0.

Още докато се съвземат от ранния гол, варненци получиха и втори такъв. След образцова контра Драги Коцев изведе от дясно Карвальо, който нахлу в наказателното поле и с красив удар, отклонил се първо в горната греда, не остави никакви шансове на Пиргов за 2:0.

Като цяло преди почивката Локо буквално смаза с играта си своите гости, които нямаха никакви добри отигравания и се съсредоточиха в ритането на домакинските футболисти, вместо топката.

След почивката Христо Бонев направи нужните смени, успокои играта на отбора, даде почивка на част от главните герои и с лекота запази резултата непроменен.

На терена пълни 90 минути в изключително темпо изигра Здравко Лазаров, който не спря да раздава извеждащи пасове и въпреки двата гола на Карвальо, капитанът на "черно-белите" може да спори за титлата играч на мача. Добър мач изиграха още Христо Златински, Валери Георгиев, игралия като ляв бек Мартин Кавдански и като цяло целия отбор на "черно-белите".

Още по темата: общо новини по темата: 14
10.08.2010
08.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
06.08.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Няма смисъл да си вдигате тооолкова очакванията...нека играят със сърце за Локо Пловдив, а каквото стане ! При това съдийството, футболна мафия и проституираща спортна журналистика няма как да очаквате обективно класиране ! ЦеЦКА и Уефски играят пред 1000 души дербита, но БТВ и сие показват мега репортажи за "вечното" им дерби и за комичния чалга син на перуката по 25 минути, а за спортните успехи на Пловдив 15 секунди ! И ние и папагалите събираме хиляди хора на контроли дори...но все едно ни няма за измислените ТВ проститутки ! Футбол, който търпи Мърлио Стоилов за национален селекционер е пародия ! Само гледайте как ще ни нареже съдията на Лечковите ливади другия кръг !
+5
 
 
КЛАСИРАНЕТО Е МНОГО ВАЖНО В МОМЕНТА 1ВО МЯСТО ДАНО СЕ ЗАДЪРЖИМ ТОВА ДАВА САМОчУСТВИЕ И УВЕРЕНОСТ НА ИГРАчИТЕ ,САМО ЛОКО ЛОКО ЛОКОМОТИВ
на 09.08.2010 г.
+6
 
 
Помните ли песента?Ние смеее,ние смеее шампиони на България ние смеееее!
+10
 
 
Наближава събота. Не забравяйте всички в Сливен! Само се чудя как ще ни събере и там клетката? Някои пак ще са извън сектора за гости, както в Севлиево. По тия селски стадиончета не могат да съберат легионите на Локомотив Пловдив. Вече като гостуваме трябва да ни заделят по два сектора.
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 08.08.2010 г.
+5
 
 
Аз им стисках палци на Берое не само заради класирането,но и защото Берое по принцип харесват локото и мразят ботев. В стара загора се запознах с един върл фен на берое, който като му казах че съм от локото и започна да ми пее песента "Няма вече папагали, няма вече жълта сган"
на 08.08.2010 г.
+10
 
 
Берое като изравниха се изкефих все едно Локото вкараха гол.Браво беройци!
+9
 
 
ЧорбЪта и акулите ако завъртят едно хиксче, идеално :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: