ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Усилен труд кипи на Лаута преди мача с Черно Море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:40 / 06.08.2010Коментари (129)16570
Десетки работници са вдигнати на крак за да приведат стадион "Локомотив" в приветлив вид за срещата с Черно Море в съботния следобед, видя репортер на Plovdiv24.bg. Строителите, продължават с поставянето на последния сектор седалки, дооформят се новите два входа - които обаче няма да се ползват за мача с Черно море, поставят се парапети пред най-долния ред на новата трибуна. Вече са поставени всички огради, а част от съоръженията и бетонът се боядисват в свеж бял цвят.

Освен строителната фирма, на стадиона има и десетки работници и работнички от общинската фирма "Чистота". Те метат и събират останалите отпадъци от строежа. На стадиона има и тежка техника на "Чистота", която също ще помогне за почистването.

Двубоят с Черно Море е в събота от 18 часа. За него обаче, както вече писахме, няма да се ползват новите два входа, както и част от секторите на новата трибуна. Все пак желаещите да отидат на новата трибуна могат да си купят билет от 5 лева, за да се насладят на европейските удобства, които вече предлага подобреният стадион. Агитката ще влиза за 3 лева и ще стои на сектора до таблото. Сериозни подобрения се извършват и на централната трибуна. Там се влиза срещу 8 лева.
Още по темата: общо новини по темата: 14
10.08.2010
08.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този мач с "Черноморец" е една от най големите простотии и издънки на клуба от "Лаута". Нека си го знаят, цял Пловдив се беше наточил да ходи и вика за "Локо", нямаше спартаклий, ботевисти, маричани. Щяхме да пръснем " 9 ти септември", но те решиха на "Лаута", и с това си предрешиха съдбата! Вместо празник за града, траур за "Локо", и после целия град ги бъзикаше години наред. Така и си останаха единствения отбор в историята на българския футбол, които изпадайки в по долна група влиза по страничния начин в А група!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
виждам че тук има от по-възрастните фенове на локо-то и сте цитирали онази невероятна драма някъде 83-4 беше - след 2:1 в бургас 0:0 в пловдив - 3 греди, 2ма починали и 30 хил. зрители. уникална драма, дълго ще го помня! успех и поздрави от бургас и акулите! честити ви придобивки, наистина става много хубаво:)
+8
 
 
Защо имам чувството че стадиона няма да може да ми побере всички.
+6
 
 
браво! много хубаво става! браво на такива клубове които предлагат хубави условия на феновете! успех и поздрави от бургас и акулите:)
+12
 
 
КАТЕРИЧКА-РУНТАВЕЛКА, СЕ КАЧИЛА НА ТАБЕЛКА, И НАПИСАЛА С МОЛИВ: .....!!!!!
+10
 
 
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА ПАЗИМ СТАДИОНА НАИСТИНА КАТО НАШ ДОМ ! ЗА ДА НЯМА НАКАЗАНИЯ И БЕЗМИСЛЕНИ ГЛОБИ ЗА ЛАУТА НЕКА НЕ ДОПУСКАМЕ НЯКОЛКО АЛКОХОЛНО ПРЕВЪЗБУДЕНИ ДА ХВЪРЛЯТ БОМБИ, БУТИЛКИ И ДИМКИ НА ТЕРЕНА ! СЪГЛАСЕН СЪМ С ПИЧА "ЛОКО-МАНИЯ" - КАТО ИСКАТ ДА СЕ БИЯТ С МАНГАЛИТЕ ТЕЗИ УЛТРАСИ ОТ /ГОТ МИТ УНС/ ДА ГО ПРАВЯТ ИЗВЪН СТАДИОНА, А НЕ ВЪТРЕ НА ТРИБУНИТЕ СРЕД ДЕЦАТА НИ! КАТО ИСКАТ ДА НЕ ДОПУСКАТ МАНГУСТИ ВЪТРЕ НЕКА ГИ ПОСРЕЩАТ ОТВЪН, А НЕ ДА НАХЛУВАТ НА БУРГИЯ ЧЕНГЕТА С ПАЛКИ ДА НАЛАГАТ ДЕЦА И ДРУГИ ФЕНОВЕ КАКТО СТАНА В СЕВЛИЕВО ! МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХА ПОСТАНОВКАТА, КОЯТО ИМ НАТРЕСОХА ПРАСЕТАТА ОТ ЦСКА ! СТИИИИГА НАКАЗАНИЯ БЕЗ ДОМАКИНСТВО ! СТИГА ТЪПИЗМИ НА ТРИБУНИТЕ ! НЕКА ЛАУТА Е ДОМ НА ФУТБОЛА, ДОМ НА ПЛОВДИВ !
+7
 
 
Лошото е , че се намалява капацитета на стадиона. При тоя ремонт, при тия условия за феновете, при тия високи цели , при тия фенове ..... след години трябва да го бутаме и да строим нов !!! Помнете ми думата. Присъствал съм на мач на Лаута , бяхме в "Б" група , играхме бараж с Черноморец и колко публика имаше на тоя същия стадион????? 30 000 човека , все ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!
+9
 
 
Абе пичове на Трибуна Бесика допускат ли се момичета? Да знам дали да взимам приятелката :)?
+12
 
 
Всички на Лаута да подкрепим единственния отбор на Пловдив в елита и да се зарадваме на новия стадион. Купувайте си карти. Излиза по-евтино и помагаме повече на любимия ни отбор. Само Локо и Коко !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: