ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Задължително трябва да победим Черно Море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:35 / 05.08.2010Коментари (13)3939
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локо Пловдив Христо Бонев даде пресконференция преди срещата с Черно Море, която ще бъде в събота от 18 часа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той заяви, че след грешната стъпка в Сандански, тимът задължително трябва да спечели срещу варненци.

"Идният мач с Черно Море трябва да го спечелим на живот и смърт. Днес направихме разбор на играта на съперника. Припомних им всичко, което преживяхме последно във Варна - грубостите, помощта от съдийската тройка и тук няма да имаме друга възможност освен да бием", заяви Бонев.

"Ще се отнесем с нужното уважение към Марио Жардел. Не знам в какво състояние е, но имаме защитници, които смятам, че могат да се справят успешно срещу каквато и да е изява от негова страна", каза още старши-треньорът на "смърфовете".

"Лошото е, че още има футболисти, които не могат да се сработят с останалите - знаете колко много нови играчи имаме. Но това с всеки изминал мач трябва да се подобрява, за да можем с общи усилия да стигаме до краен успех.

Проблеми има единствено с Базил дьо Карвальо. Той има оплаквания, изостанал е в подготовката и го боли в аддукторите, но докторът е взел мерки и най-вероятно ще е излекуван до мача. Красен Трифонов все още е в специална лунгета, в последния момент миналата седмица разтегна вътрешни връзки, но той е млад и бързо ще се възстанови.

За мача с Литекс сме длъжни да сме на 100% отиграли всякакви такива ситуации. Иначе няма да има смисъл от участието ни в първенството.

Направихме една грешна стъпка с Видима Раковкси, която доведе до падане на самочувствието на много от състезателите. Причините, които се постарахме да потърсим са главно в подценяването на съперника. Сигурно и аз съм изиграл негативна роля, тъй като в разбора, който парвихме им казах, че победа с по-малко от 3 гола ще е равна на загуба. Това доведе до подценяването. Другата причина, която сигурно е повлияло е голямата жега в Севлиево. Фактът, че един пожарникар, който влиза в огъня, припадна - представете си футболистите, които тичат на терена какво им е било. Но този мач е в историята", завърши Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 14
10.08.2010
08.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
МОМЧЕТА АЗ СЪМ ОТ ВАРНА И НЕКА МАЧА СЕ ИГРАЕ ИСТИНСКИ И ДА ПОБЕДИ ПО ДОБРИЯ. МНОГО УВАЖАВАМ Г-Н БОНЕВ САМО НЕ МИ ХАРЕСА ЧЕ БИЛО ВЪПРОСТ НА ЖИВОТ И СМЪРТ.НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ТОВА Е СПОРТ ИГРА ЗА НАШЕ УДОВОЛСТВИЕ НО НИКОГА НА ЖИВОТ И СМЪРТ. ИНАЧЕ УСПЕХ НА ЛОКО КАТО ЦЯЛО ВИНАГИ СТЕ МИ БИЛИ СИМПАТИЧНИ
0
 
 
Hашата работа е на трибуните.....и тези малоумни изцепки както в Севлиево не ми се иска да ги виждам...бомбички, димки и бутилки немат место на терена....лишаваха ни достатъчно от домакинство и без повод.....Пичовете от /Гот мит Унс/ ако искате да се търкаляте...правете го извън стадиона..... Стадионът е дом за всеки локомотивец...няма как да си води някой детето и да го превърне в локомотивец като пияни тичате из останалите фенове и се биете из целия стадион.....
-2
 
 
На г-н Бонев му е време май да разбере че не е за него тая работа и да се назначи ТРЕНЙОР докато не станало късно за отбора и докато самия той не е станал за резил!
+3
 
 
Soyer: глопапако Христо Бонев има предвид че щe се търси задалжителна победа... това незначи ,че щe се постигне на 100% за това кои може да ти гарантира това е самият футбол интрига до последната минута... ако не вярваш на толкова доказал се човек във футбола като Бонев и глвно не вярваш в качeствата на нашите футболисти да постигнат победа ти главно в кого вярваш защо ходиш на мачовете на Локомотив Пловдив!!!! Вече един фалстарт с 1:1 и голямата трагедия и на мен ми е кофти но и тези нещa ги има да не си мислиш ,че е толкова лестно да се ръководи отбор изисква се търпения главно сега като цяло отбора вече започва на чисто след Топалова като не броим миналия половин сезон сега е времето да се гради отбор но от този сезон надали та затова не плямпаите напразно глупости!!!!
-2
 
 
Бонев, ти каза че трябва да бием и Видима, но какво стана?? НИЩО. Дано да не стане така и с Черно море и не се оправдавай с жегите. Защото в събота ще бъде топло. И както написа "Soyer" благодарим Ви г-н Динев!!!
на 05.08.2010 г.
+9
 
 
Знаем ги тия 'задължителни' победи, миналия сезон се нагледахме на такива, махнете ги тях. Искаме да видим един сърцат Локомотив, всеки един да се раздава докрай, не да приказват много а нищо да не вършат. Не очакваме чудеса, нито пък място в тройката, на загуби сме се нагледали, на 'МАЛшАНС' също сме се нагледали, но продължаваме да сме верни на отбора. Успех на Бонев като треньор и на целия щаб. Огромно Благодаря на г-н Динев
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Локо посъветва феновете си да дойдат по-рано в "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: