ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Стилиян Петров прогнозира смяна на националния селекционер и скочи на ръководството на БФС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:15 / 12.09.2023Коментари (0)1817
© Plovdiv24.bg
Рекордьорът по мачове с националния отбор на България Стилиян Петров излезе с остра публикация в личния си профил във Facebook.

В съобщението легендата на българския футбол критикува ръководството на футболния съюз и предрече смяна на националния селекционер.

Ето и пълния текст на съобщението:

Здравейте, български футболни фенове. Гледахте ли мача с Черна гора? Отново ли имаше неспиращи в главите ни “Защо", “Как" и “Кога" след мача?

Как ние, българските фенове, трябва да се справим с повтарящи се загуби на националния отбор, безхаберните интервюта и безочливите обещания на деградирали ръководители?

Омръзна ли ви от празни обещания и клишета? Колко пъти още трябва да чуем: толкова си можем, подмладяваме отбора, до три години, до пет години?

Как да поддържаме реалистичните очаквания към нашите момчета?

Разбираме, че и победата, и загубата са част от спорта. Въпреки че повечето мачове на националния ни отбор завършват разочароващо и болезнено за всички нас в последните години!

Как да се съсредоточим върху положителни страни във всеки процес, вместо да мислим само за загубите? Сериозно внимание трябва да се обърне на представянето на отделните играчи, подобряването на отбора или други фактори, които показват напредък.

Как да оценим отново насладата и любовта към националния отбор и играчите, носещи националната фланелка? Как да преоткрием и прегърнем радостта отново да бъдем фенове с усмивки и наслада? Защо ли не можем да си спомним защо се влюбихме в спорта и в националния отбор на първо място?

Но как да подкрепим отбора, когато ръководните органи са занемарили и потиснали всички така важни и необходими процеси за развитие на българския футбол?

Как да участваме в дискусии, позитивни и надграждащи, за да можем да излезем от този омагьосан кръг? Омагьосан кръг, ръководещ се от задлъжняли, неподготвени и корумпирани хора. Всички тези повтарящите се загуби, засягащи психическото благополучие или цялостното удоволствие от футбола за всички нас.

Да не забравяме, че да бъдеш фен, означава да си отдаден и да подкрепяш отбора си през възходите и паденията. За съжаление, в последните години възходи малко, падения много.

Сега предстои смяната на поредния треньор. За пореден път един си тръгва и идва следващият, а процесът на управление и действията на ръководните органи си остават все същите – остарели, некомпетентни и компрометирани.

Докато тези управници не бъдат изритани и държани под отговорност за всичките им управленски недъзи, няма да усетим онази наслада отново.

Единствено цялата българска общественост може да извърши това. Защо? Защото няма как да плащат на съдии в съдилища, няма как да заплашват клубове, няма как да обещават нищожни заплатки на затънали до гушата сънародници. Камъни и колове трябва за тези таратутняци.

"Българи, юнаци“, а не "мафия“ искаме да чуваме на мачовете на националния отбор. Българи юнаци, подкрепящи нашите момчета.", завърши Стилиян Петров.
Още по темата: общо новини по темата: 334
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
25.03.2024
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: