ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Три фирми с жалби срещу условията за довършването на стадион "Локомотив"
Автор: Диана Бикова 10:48 / 30.08.2023Коментари (18)3942
©
Три фирми са подали до момента жалби в Комисията за защита на конкуренцията срещу условията в обществената поръчка за довършването на стадион "Локомотив", чиято прогнозна стойност е 42 милиона лева с ДДС, предава Plovdiv24.bg.

Първата жалба е от кърджалийското дружество  "Ел Системс" АД, чиято основна дейност е изграждане, ремонт и поддръжка на електрически системи и инсталации, строителство на преносни и разпределителни електрически мрежи, проучване, проектиране и строителство на енергийни обекти.

Другата жалба е от "Юнайтид груп" ЕООД от София, която има широк спектър от дейности, като една от тях е общо и специализирано строителство.

Третата жалба е от "Парсек груп" ЕООД, която е регистрирана в София, но изпълнява и в момента няколко сериозни обекта в Пловдив. Фирмата е специализирана във високо и ниско строителство, ремонтни дейности, озеленяване, проектиране, изграждане и поддръжка на пътни, мостови, водопроводни, газопреносни и други обекти и съоръжения.

И трите компании искат обществената поръчка да бъде спряна, докато антимонополната комисия не се произнесе по жалбите им. По план, крайният срок за подаване на оферти или на заявления за участие в откритата процедура изтича в полунощ на 31 август, а на 1 септември трябваше да се отворят офертите на участниците. По една от жалбите в КЗК има открито производство, а по другите две е иницииран процес. 

Припомняме, че обществената поръчка е за изграждане на нова централна трибуна на стадион "Локомотив" и благоустрояване и инфраструктура на обекта. Цялостното довършване на спортния комплекс е с максимална стойност 35 милиона лева без ДДС или 42 млн. лева с данъка. Сумата е фиксирана след провеждане на друга обществена поръчка, чиято цел бе да определи прогнозната стойност на строително-монтажните работи за реализация на работния инвестиционен проект. Довършването на стадиона трябва да стане за 720 календарни дни след избора на изпълнител и подписването на договор с него.


Още по темата: общо новини по темата: 214
25.04.2024 »
24.04.2024 »
29.03.2024 »
11.03.2024 »
22.02.2024 »
15.01.2024 »
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоз кашон никога няма да бъде сглобен.
0
 
 
шушу мушу пак наши и ваши .как са ненаядаха на пари
0
 
 
Локомотив е на първо място в класирането, играе добър футбол и фенове и футболисти празнуват заедно! За разлика от Източен 10, където се чува само ВСИЧКИ ВЪН!!! Стадионът ни се строи,говови са две нови трибуни, третата е впроцес на строеж. Нищо фатално няма да се забави централната трибуна. Локомотив играе в Пловдив на нормален стадион, ще игаре и в Европа също в Пловдив. За разлика от 10 години в Коматево на министадиончето и гостуване в софия за Европа! НИЩО ОТ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ НА ботевЪ, не с е еслучило на Локомотив! НАПРОТИВ- Локомотив лети и то в Пловдив...Много ги боли жълтите душички, но реално, няма за какво да злобеят!
0
 
 
До кривоглавите , селски тръбадури под мен : Стадиона ще стане средновековни селяни! Вие си гледайте изпадащото отборче и " БАРДАКА " , както ви го каза Цингата. НЯМА ПО-ЖАЛКА ПАСМИНА ОТ ЖЪЛТАТА СГАН !
0
 
 
Защо фирмата построила три трибуни за 12 млн.я няма в списъ ка ?Сега от къде се появиха тези 42 млн.
0
 
 
И това да знаете драги кюстендилски гости: Ботев Пловдив няма непогасени задължения към НАП, съобщава „Дарик“. Футболният клуб е изряден по отношение на дължими данъци и осигуровки. Данните бяха предоставени на Дарик в официален отговор от приходната агенция по Закона за достъп до обществена информация. [аads1] Конкретната справка от информационните масиви на НАП дава сведения до средата на 2023 г. Хубав ден!!!
+1
 
 
ЧЕСТИТО!!! Краен срок за завършване на стадион "Навесите" - 20?6. Дали 2036 или 2046 не се знае. Макар, че за 1500 човека не си струва да се довършва. Парите могат да отидат за детски градини и болници. Съдбата е безмилостно жестока. Всяка извършена гадост в този живот се връща рано или късно. Само вие безбожници кюстендилски не го разбрахте. Благородните фенове на Великия Ботев Пд ви простиха, но БОГ реши да не ви бави и ви наказа веднага. Сега започвайте пак да плюете. Вие само и това можете. Покайте се и БОГ ще бъде милостив към вас. Иначе - 20?6. Амин!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: