ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стадион "Локомотив" получи лиценз за международни мачове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:39 / 31.07.2023Коментари (19)6951
Областният управител на Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев инспектира безопасността на стадион  "Локомотив" заедно с областна комисия, преди да подпише заповед, с която разрешава провеждането на международни спортни мероприятия, информираха от Областната управа.

По закон в състава на областната комисия влизат представители на Областна администрация, Община Пловдив, ОДМВР, РДПБЗН, Териториалната дирекция "Национална сигурност". Тя трябва да удостовери, че стадионът отговаря на общо 17 изисквания, описани в  чл. 7б на Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Част от изискванията предвиждат седалките за зрителите да са здраво фиксирани, изработени от огнеупорен материал и с дължина на облегалката минимум 30 сантиметра. Трибуните също така трябва да са закрепени към носещата основа на стадиона и да не бъдат изградени от тръбни елементи тип "скеле". Освен това всеки стадион трябва да имат ясно обозначени места за хора с увреждания и техните придружители.

Минимум 5% от общия капацитет на стадиона пък трябва да бъде в сектор с подходящи заграждения за гостуващи фенове.

Общите площи трябва да бъдат добре осветени, да функционира аварийно осветление, а всяко едно спортно съоръжения трябва да има озвучителна уредба. Всеки стадион трябва да има още специално и добре оборудвано помещение за оказване на спешна лекарска помощ, изградено видео-наблюдение и изграден пропускателен режим на всеки от входовете.

Проверката на място установи, че всички изисквания за безопасност и сигурност на съоръжението са изпълнени. Днес областният управител подписа заповед, с която разрешава провеждането на международни спортни събития за срок от 1 година, се казва още в официалното съобщение от областната управа.
Още по темата: общо новини по темата: 214
25.04.2024
24.04.2024
29.03.2024
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Доживяхме и това Да завиждаме на отборче от етнически квартали.Да ви завиждаме на какво.История,успехи,купи,победи,популярност,влеян
ие.За какво.За измислици,само наричания,показност или за чувство за малоценност Доказани сте като клоуни,кучки на м мафията.Северна Македония +Северна Корея @# равно на буферняшка лайнута Гейбанда вие сте епилирани комплексари.Пратете ми Тишо да го убедя Или Наполито.Бил съм го и пак ще го бия.Жалки лепилари.
-1
 
 
Ст.Локомотив ще стане ,но леко -полеко. Жълтите и те тук се радват ,но на какво цървули ?Завиждаме ви на стадиона ли ?Смешни селяни .
0
 
 
За разлика от малцинствата от гетата,ние също се радваме.Ще си играем у нас в краен квартал.Там си изхвърляхме боклука.В задният двор на селският.Пловдивчаните помним.А вие натрапници в града ни по това време бяхте по полето,чакайки жителство.Жалки жпейци.
0
 
 
лИгендЪта дето чака да кръстят стадиона на него, не се вижда на снимките...
0
 
 
Защо само за една година ?!? Или аз изтървам нещо ...
-1
 
 
Това е добре ,но стадиона ще се строи поне две години за да се вземе 4 категория .Така ,че засега толкова .Това е евтин пиар на областния .
0
 
 
Браво на съгражданите! Дано в Пловдив има повече международни мачове и на 2та стадиона!
-1
 
 
Вай вай вай, На "бай онзи", "бай този", "мангал от шикера" и "зеки байрам" им е лошо. Линейките не смогват за толкова мънгалска жълта сган Дайте им повече успокоителни.... хаххахахахахаха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: