ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Николай Витанов: Зеленски щял да идва - абе вършете си бизнеса тихо, какво ще го разкарвате човека
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:20 / 05.07.2023Коментари (4)3158
Известният математик проф. Николай Витанов представи своята кратка информация за политиката и войната за 05 юли 2023 г. в своя Фейсбук профил:

Днес по-накратичко.

У нас. На политическата сцена – Кукленото шоу. Сценката за днес – ще идва ли Зеленски в България или няма да идва. Как беше оная няродна песен – има-а-а-а, нема-а-а..... народът трябва да се заглавиква. Следващата сценка вече се подготвя – комисия за имунитетите. Досущ по сценария от записа. Както и да е, приятно гледане. Ако вземе да дойде Зеленски в България, ще коментирам.

Зад кулисите – кланови битки за надмощие. Следва обаче, леко затишие в рязането на глави. Причина – има общо наше дело – де си спасим имунитетите. И гледате как се движи нашето дело, на италиански – Cosa nostra. Тлябва ли ви още коментар? Гледайте.

По света. Франция – пълен провал на имиграционната и интеграционната политика. Сегашните изцепки биха всякакви рекорди по запалени коли, количество арестувани, ограбени магазини и тъй нататък. И все по-лошо ще става. Кой го е предсказал ли? Пълво дядо Малтус, после и дядо Маркс. Поука за нас? Ориентацията на вектора на имиграционната и демографска политика на Франция и на Европейския съюз е погрешна. Затова траекторията на френската и европейската социална система върви към област в социалното пространство, свързана с голямо пилеене на енергия. Ние трябва така да насочим ориентацията на нашите вектори, че да избегнем тази област. Но за целта, трябва да си спомним, чечовекът е гръбначно същество и има една дума, която се казва – НЕ. Ако обаче тия, ето трябва да провеждат политиката са безгръбначни йесмени, нищо добре не ни чака. Въпросът е – а безгръбначни йесмени ли са? Отговаряйте си сами.

Да си припомняме ли кой съм аз, че да ви пиша такива неща? Хайда да припомним – аз съм този (виж картинката с книжката)

Войната.

Върви си според прогнозата. Юрдеците почнаха да забравят, че прогнозата беше направена мно-о-о-о-го преди да започне Големият юруш. И тя беше – тримесечен голям юруш със запок на юруша през първия месец. Очаквани загуби на украинската армия за първите 2 месеца на юруша - - 60 000 човека безвъзвратни загуби за украинската армия, 300 загубени танка, 300 загубени оръдия, 600 загубени бронирани машини. Руски загуби – 3 пъти по-малко в техника, над 5 пъти по-малко в жива сила.

Днес е ден 55 от Големият юруш. Ден 24-ти от втория месец. Проверка на юруша за запек - очаквано наваксване на заетата територия от украинската армия за втория месец – 264 квадратни километра. Има някакво придвижване, поне така твърди украинската страна. Но не са 264 квадратни километра. Следователно Големият юруш още е в запек. Друга индикация за запек - не е пробита дори първата руска отбранителна линия. Оправдава се прогнозата ми, че когато системата "Таракан“ срещне плътни отбранителни линии, тя гърми. Ето, пред очите ви е, гледайте – гърми.

Чакаме Големият напън, който да отпуши Големия запек. Чакаме най-сетне първата отбранителна линия на руснаците да бъде пробита. На 11 юли свършва вторият месец на Големия юруш. Тогава е и срещата на НАТО. Трябва да се рапортуват успехи. Следователно – чакаме щурмове на пушечното месо. Знаете, че съм силно разочарован от украинсата армия. По това време трябваше вече да са пробили първата отбранителна линия и да се водят жестоки боеве на втората отбранителна линия. А то какво стана – прогнозите за загубите на украинската армия се изпълнявати преизпълняват, а първата отбранителна лиия още не е пробита. Добре, ще почакам, ама почвам да си мисля нещо. И то е, че и прогнозата ми за третия месец на Големия юруш ще излезе вярна. А тя не е никак весела. За кого не е весела – припомнете си сами.

У нас- калпава пропаганда, купуване на фабрика на 8 септември 1944 г. И облайване на тиранозавъра с магарешки акцент.

Зеленски щял да идва. Абе вършете си бизнеса тихо, какво ще го разкарвате човека, само вдигате риска да му се случи нещо по пътя като на Залужни и Буданов (между другото, какво става с тях?). Ама не, трябва да се покаже, че българското магаре може да облайва като истинско куче. Полза? Никаква – всеки, като погледне накъде са наведени ориентационните вектори на българското магаре, веднага ще каже, че то ще облайва. Наведените вектори тласкат магарето към облайваща траектория. Приказва Витанов, че вместо да се програмира магарешкия мозък с програма за облайване, трябва да се препрограмира магарешкото ДНК, че да почне магарето да се трансформира поне в раптор, ама никой не слуша. Те даже не захапват, какво се опитвам да им кажа. Нали видяхте, какъв им е багажът – крякаме, че тоя бил фашист и оня бил фашист, а като ни наврат Адолф Хитлер под носа, не можем да познаем кой е.

Е хайде, щом е така, да идва Зеленски и да послушаме облайването. Не се съмнявайте, че тиранозавърът ще го забележи тоя път. Молядругарката ще помилва отличничето по главичката, ще го награди със снимка пред хлоратора и толкоз. А да, отличничето ще може да държи и реч – дълг, ценности и прочее. А над главата му ще капе слюнка, която то ще си мисли за дъжд и от слънцето ще го крие 14 метрова сянка, за която то ще си мисли, че е на бор.

Светът си се чупи, а ние магаросваме из него. Цаката на магаросването е да стоиш далече от тиранозаврите. Ние се навираме в устата им. Какво си мислите, че ще стане? Дано се разминем само с шутове.

Я да видим какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 345 дни

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 449 дни. 14 месеца са 425 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Съвсем накрая, изпратиха ми банерче за последната ми статия. Ето го, за който още не е разбрал, че е излязла.

Желая здраве и успехи и нека войната и вирусите да стоят далеч от вас.


Още по темата: общо новини по темата: 4441
20.03.2024 »
16.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
05.03.2024 »
02.03.2024 »
предишна страница [ 1/741 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 06.07.2023 г.
0
 
 
че той Зеленски човек ли е.
0
 
 
Ако е верен начинът, по който Витанов се изказва, може да е математик, но му липсва интелигентен речник и има много елементарен изказ.
+1
 
 
Предлагам на путинофилите Волгин и Витанов да им се плащат заплатите в рубли! Не, не, по-добре да не им се дават никакви заплати. Да ги търсят от Кремъл!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: