ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
УС Ботев: На 19 юни обявяваме групата, бюджета и спонсорите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:22 / 06.06.2010Коментари (283)15040
© Plovdiv24.bg
След като събранието на УС на Ботев бе осветлено в медиите, от ръководството на възродения клуб излязоха с решение. Предоставяме разпространената информация без съкращения:

Във връзка с информациите относно новия спонсор на ФК "Ботев" по всички информационни агенции Управителния съвет на клуба осведомява:

- ще свика пресконференция, когато БФС определи в коя група ще започне участието си този сезон ФК "Ботев"

- ще запознае футболната общественост с действията си и бъдещата работа на сдружението - ще даде точна справка за разходите в близък план, както и проектобюджета, който ще бъде разгледан и гласуван на общото събрание на членове на 19 юни във Военния клуб

- ще изкара на преден план всички, които ще се занимават активно с работата в клуба, за да има прозрачност в действията на най-стария български клуб.

Искаме да бъдем ясно разбрани, че:

- В която и група да стартира ФК "Ботев", бъдещия спонсор няма да се откаже от намеренията си. Предложеният му проекто- бюджет остава и занапред, така че жълто-черното общество може да е спокойно в обезпечаването на отбора на Пловдив.

- В момента градим нашата структура и стабилност, както и евентуално стартиране от група "В" група е добър вариант за следващия сезон.

- Всяко злободневно влияние ще бъде разкритикувано остро и няма да позволим, който и да било да си прави ПР на гърба на една икона на футбола.

- На този етап обединяване с ПФК "Ботев-1912 Пловдив" АД е на практика невъзможно. Причините за това са две: първо административно и второ морално.

- Има реални конкретни пътеки и стъпки, по които УС на ФК "Ботев" си е поставил пред себе си и няма намерение да се отклонява.

- След оповестяване на новия спонсор на ФК "Ботев" решенията ще бъдат продиктувани от съображения за бързо и качествено израстване на потенциала на клуба. Разчитаме на помощта на верните фенове на жълто-жълто-черния клуб,
които до днес са вече 160 подали членския внос.


05.06.2010 година
гр. Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Стан
премахни филтъра

+1
 
 
Пилци, вече си знаете, преспивателните и по парчетата картон, че утре ви почваме на ново.Днеска си е за днеска,утре почваме на ново:)))И да сънувате 16-те Христоловци, на стадо бели коне с огромни дисаги, да пребират членски внос
-5
 
 
Сега си имат 16 Христоловци хахахахах, да видим до къде ще ги докарат
-1
 
 
Искам да насиля сексуално някой жълтур :).
-2
 
 
Абе манговци сега е време за бране на череши,що не вземете да отидете в Кюстендил да берете,ами сте дошли в нашите форуми.
0
 
 
стига пък ти с тоя металик сопот че с вашите тъпотии не се траете вече ще ви се върне рано или късно
+4
 
 
футбола в пловдив не започва 2001 година , нито 1967 година , футбола в пловдив е на 100 години , ботев пловдив е играл 11 финала за купата на бг и е спечелил само 2 , по простата причина , че финалите ни с софийските отбори се играеха в софия с изключение на 2 финала с левски , в велико търново и кърджали и един финал с цска в благоевград
+9
 
 
някои прости глави не осъзнават , че с този отбор които имахме през 80 те години , ако не бе комунизъм ботев пловдив би взел минимум 3 титли само за 10 години , дори наско сираков си призна , че левски легна на берое в софия през 1986
-4
 
 
Всяка новина за ботев е извънредно забавна- няма такова шоу,а най-хубавото е че си вярват!1 507 211 бюджет, спонсорите през глава си дават парите, странно как Берое с по-класна публика, история без бкп, с купата и евровизите , в А група,не може да се обезпечи,за повече от 5 месеца напред!?Много смях ще падне тези дни!
+12
 
 
Поздравявам всички фенове на Ботев за това,което направиха за отбора си през последните дни!Няма значение от къде ще започне завръщането ви,важното е то да се състои и пак да имаме дерби.Не е задължително да се обичаме,но може поне да не се давим в омраза.Пловдив над всичко!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев пак спря Спартак! Саяна излезе на върха в Трета лига
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Георги Дерменджиев преди финала с Ботев: Искаме дубъл!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: