ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ремонтът на Лаута продължава и в дъжда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:22 / 02.06.2010Коментари (44)11762
Дъждът, който вали и спира цял ден над Пловдив не пречи на строително-ремонтните дейности, които се извършват на стадион Локомотив, видя репортер на Plovdiv24.bg. Половин дузина работници монтират арматура и кофраж върху трибуните, които ще станат по-широки, заради стандартите на УЕФА. След това върху тях ще се поставят новите седалки. Все още не е ясно колко точно места ще се поставят, но ще са около 6000.

Самата трибуна ще "изяде" малко от пистата, тъй като ще влезе навърте, а първият ред вече ще е на ниво около 1 метър над терена. На мястото на оградата, която до сега ограничаваше източния сектор ще бъде и единия от новите входове, които ще се правят. Най-вероятно ще се правят стълби от към гърба на стадиона. Възможно е между този нов вход и сегашния да се направи още един. Трибуната за гости пък ще се измести и ще бъде точно зад вратата. Предстои да се подменят и всички огради между трибуните и терена. Все още се събират и оферти за осветление на стадиона, за да може да се играят двубои и в тъмните часове.
Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
а бе мангусти... защо на някои от вас на ника им пише 1936 а на други 1926 ???? АХАХХАХАХАХАХХАХА
+5
 
 
много малко ми се виждат работниците.половин дузина значи 6 човека.ако не се увеличи бройката как ще сколасаме за шампионата?дали не е добре ние феновете през почивните дни да направим една масовка и да помогнем, въпреки че аз разбирам само от обща работа все пак ще сме от помощ
на 03.06.2010 г.
+1
 
 
Лапета, стига сте повтаряли това Коко е най великия като развалени плочи. Нека да направи нещо голямо и велико и тогава да го възхваляваме. Спаси ни от изпадане в Б група и прави козметични ремонти на стадиона. Справка Жоро Илиев ни направи ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ. Айде по малко превъзбуда и повече писане на домашни.
+8
 
 
КОКО, БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ВСИЧКО. ТИ СИ НАЙ - ВЕЛИКИЯ ПРЕЗИДЕНТ В ИСТОРИЯТА НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ.
+7
 
 
Браво на Коко,вечна признателност към този човек!
+9
 
 
Браво на Коко !!! Наи ми хареса " а първия ред ве4е ще е на ниво около 1 метър над терена ". Да му мислят гостуващите отбори, ще им дишаме във врата.
+12
 
 
радост за окото е да видя най-после пловдивски стадион, по който действително се работи, а не само да се говори за концесии, инвестиции и прочие. Само Локо!
+9
 
 
само ЛОКО!!! Ние си правим стадиона сами, без да се молим на кмет, община, бате боико!На нашият стадион няма да допуснем циганите от чистота, да ни чистят стадиона! Пловдивчани се оправяме сами, а не търсим помощ от власта! Селяните немогат да се оправят сами и затова реват като цветарки някои да им помага! Пловдивчани догодина ги чакат само хубави емоции с ОТБОРА НА ПЛОВДИВ, а плачещите жълтури ги чакат мачове с ТРИ ВОДИЦИ
на 02.06.2010 г.
+10
 
 
В България най-трудно от всичко е да се намоткаме,да се начудиме и да се наканиме.Следователно най-трудното е минало-бравос да ви е честит новия сектор,пък дано догодина да кажа същото и за целия стадион.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: