ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (26)
Скандал в пловдивския футбол! Шеф и треньор на клуб отстранен заради "липса на морал, злоупотреба и манипулация"
Автор: Стойчо Генов 14:40 / 23.03.2023Коментари (2)15772
©
Иван Кунчев, който бе треньор и шеф на ФК Лион 2017, вече е отстранен от клуба
Сериозен скандал избухна в пловдивския футболен клуб Лион 2017, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Треньор, който същевременно е и председател на клуба, бе отстранен след решение на управителния съвет. И то заради изключително сериозни обвинения.

Става въпрос за Иван Кунчев. Наставникът дълго време бе със статут на собственик на ФК Лион 2017. По негово предложение в управителния съвет на клуба са включени родители на деца, трениращи при "лъвчетата“. Впоследствие обаче срещу него се заражда брожение и той е отстранен. Клубът има добре развито направление "женски футбол" при подрастващите.

Решението бе оповестено на родителите на трениращите в клуба деца по следния начин:

"Поради спад в спортно-техническото ниво, липсата на морал, уронване на престижа на клуба, липса на концентрация, нужда от лечение, злоупотреба с положение и манипулация, Иван Кунчев няма да е част от клуб Лион 2017 оттук нататък".

Plovdiv24.bg ще следи темата и предоставя възможност на засегнатите страни да изразят своята позиция!
Още по темата: общо новини по темата: 295
23.04.2024
15.04.2024
15.04.2024
10.04.2024
10.04.2024
10.04.2024
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз също като родител на две деца от клуба искам да изкажа, колко съм разочарована от създалата се ситуация! Ясно е ,че в клуба има някакви проблеми, но това не означава ,че те трябва да се решават публично и по този грозен начин!!! Децата в клуба обожават своя треньор и биха го последвали навсякъде, както си е случи! Ние лично много пъти сме виждали Кунчев да не спи по цели нощи, защото прави графици и уговаря мачове! Толкова е отдаден на децата, колкото никой никога няма и да бъде! Благодарение на него нашите деца се научиха да обичат спорта! Той прави с тях чудеса! Те са това което са сега, точно и само заради него! За това ,че той вярва в тях и знае как да ги накара да покажат потенциала си! Не сме виждали децата си толкова вдъхновени от някого! Той е техния втори баща! Жалко е ! Много е жалко , когато един страхотен човек бива така публично ОПЕТНЕН, от хора които даже не разбират този спорт! Всичко ще излезе на яве! Вярвам ,че хората няма да променат мнението си към този прекрасен треньор, както не го направиха и нашите деца! Тях не ги интересува какъв ще бъде екипа им, как ще се казват или къде ще играят!!! Те си искат треньора! Те искат Иван Кунчев! Жалко е само, че това което той е постигнал с години труд и лишения ще остане в миналото! Дръж се тренер! Ние и деца сме с теб и ще продължим да вярваме в теб!!!
0
 
 
Като родител на дете от отбора съм длъжен да заявя позиция относно разразилата се вихрушка в иначе задружния отбор на "Лион 2017". Да, скандал има, огромен при това, но той се инспирира изненадващо, грозно и унижаващо всяко елементарно човешко достойнство! Не е трудно да забележиш онази така жадувана сплотеност на колектива, кооперативност във всяко едно спортно действие и изява, която повярвайте, не се среща обичайно във всеки отбор. И за това обстоятелство най-голяма заслуга има тренер Иван Кунчев. Мога да направя елементарен извод за подхода му към децата и стремежа му да бъдат No1. Извинявайте, но къде беше въпросният УС, след като твърди, че тренерът злоупотребява от години с клуба?! И редно ли е да развяваш като кирлива риза личния живот на някой пред аудитория, за да оправдаеш своите действия?! Безумно беше т.нар. "събрание", импровизирано, и от цялата емоционална вакханалия останахме с горчив привкус за "лов на вещици". А последващите дискредитиращи публикации по групите на клуба не оправдаха очакванията на организаторите на този панаир - повечето от децата и младите спортисти застават зад Иван Кунчев. Според някои Иван Кунчев не е "Лион 2017", според мен той и децата са клубът. И когато се дава гласност на едно събитие е редно да се потърсят позиции и от другата страна, защото по презумпция всеки е невинен до доказване на противното и всяка интерпретация в пространството е нищо повече от хвърляне на кал напосоки. А от всичко това потърпевши са и децата, които направиха най-естестяения и логичен избор - да последват треньора си. И защото той е една от причините да бъдат възпитани ценности като чест, достойнство и поведение на победители у тях. С Вас сме, тренер, имате нашата подкрепа и заедно ще преминем и този "турнир"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: