ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо без Шенсой има шанс да се спаси
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:04 / 03.05.2010Коментари (23)4483
© Plovdiv24.bg
Шенсой никога не е доволен от играта на своите подопечни
Локо загуби поредния си важен мач тази пролет, с който можеше да реши оставането си. Двубоят бе посрещнат с огромни очаквания, но бе разочарование, подобно на тези с Локо (Мездра), Монтана, Миньор и Сливен.

След поредната издънка старши-треньорът Наджи Шенсой подаде оставка. Това, макар и закъсняло действие, е първия лъч светлина за спасение, който озарява "черно-белите" през последните седмици.

Шенсой не е слаб специалист, напротив, добър е. Шенсой разполага с изключително качествени футболисти, благодарение на ударната зимна селекция. Тоест Локо има(имаше) добър специалст за треньор, качествена селекция и невероятна подкрепа от трибуните. Неделния двубой доказа, че агитката е на мястото си и ще подкрепя любимците си, дори когато губят с 0:3 в жизненоважен мач за спасение.

Шенсой се провали най-вече като психолог. Ясно си пролича, че в първите пролетни мачове "глутницата" му е способна да разкъса всеки един отбор. Почти го направи с ЦСКА, не им стигна само сработеност, направи го и с много коравия отбор на Балъков и Събев.

По-трудното в началото на полусезона бе свършено. Бе намерен добър треньор, той създаде отбор от много добри футболисти, играчи, които могат да победят всеки в България.

Видя се обаче, че точно когато трябваше Локомотив да обере плодовете на усилията, положени в началото на полусезона, отборът се провали. Видя се, че когато трябваше да печели, отборът допусна нелепи загуби, игра сковано, припряно, игра пълна с идеи, качествени изпълнения и два пъти толкова елементарни грешки.

На всеки присъствал на първите мачове на Локо под ръководството на Шенсой и тези накрая, му бе ясно, че този отбор го бе страх да играе, да импровизира, да побеждава. Напрежението, макар и негласно казано, си личеше от всяко спиране, всеки пас и всеки удар на "смърфовете".

Очакваше се да има напрежение заради опасността от изпадане, но вместо да се работи с футболистите в тази насока, той ги натовари с допълнително такова и те не издържаха. Не е нормално на всяко вярно или невярно отиграване по време на мач да крещиш и обиждаш играчите си. Не е нормално да започнеш да им крещиш в момента в който поемат топката. Просто тези играчи спряха да играят от страх да не сгрешат, спряха да импровизират, само и само да не си навлекат гнева на своя ръководител.

Резултатът е налице. Локо е пред изпадане и трябва да направи и невъзможносто, за да се спаси.

Със смяната на треньора се появява лъча надежда, защото най-вероятно голяма част от напрежението и сковаността на футболистите ще паднат. Тези футболисти показаха, че могат да победят всеки един български отбор. Просто им трябва добър психолог за треньор, за да ги остави на мира да играят своята игра и да спечелят.

Още по темата: общо новини по темата: 12
05.05.2010
05.05.2010
04.05.2010
04.05.2010
04.05.2010
04.05.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Трябва да си ходи, вчера направо исках да слезна долу и да го хвана за врата тоя мушморок, такава бездушна и безидейна игра несъм виждал, от 20 мин натам все едно си играеха някаква двустранна игра Литекс бяха титулярите а наще резервите.Много нерви хвърлих вчера.
-1
 
 
айде сега оплюйте го хубаво този шенсой както плюехте вили вуцов на времето и го бъзикахте за голямата глава с онази кола дето обикаляше по пистата с онзи плакат с неговата глава,или това не си го спомняте а.да ама той го помни исега ще ви го върне тъпкано.колкото и да не ви се вярва вие изпадате това е истината защото нито славия нито локо софия ще ви легнат,по горе обясних за славия а за локо софия е от ясно по ясно,последния мач ще играят за победа и за третото място защото гигов ще ги остави,това е истината буфери заблудени вие изпадате примирете се с това.
+4
 
 
Хаиде Зуме покажи им кои има последната дума!!!
+3
 
 
шенсой може да е добър специалист, но за да проведе например предсезонна подготовката на отбора или тренировка. доказа, че няма психика и манталитет да води голям отбор като Локомотив. Неговите приумици ни костваха доста точки. Дано не платим скъпо за тази грешка.
+1
 
 
Кефя се на такива ботевисти като тези отдолу. Те не мразят Локо.. те обичат Ботев. Само заради тях им пожелавам успех другата година.. Статията е много силна. САМО ЛОКО
+5
 
 
буфери желая ви късмет последните два мача!!!защото ще е кофти ако пловдив остане без отбор в А група.И САМО БОТЕВ
на 03.05.2010 г.
+7
 
 
Да, наистина статията е добре написана и, най-важното, напълно отговаря на истината. Шенсой ясно, че се осра. Имате хубав отбор от опитни футболисти, но оня наистина ги разби психически. Мисля си: ще има ли кой да се наеме да ги мотивира за последните мачове, защото и Локо-Сф и Славия са преодолими. Желая успех на Локо.
+6
 
 
аййй сички мощно във София да продължаваме със хубавите си гостувания !!! И само локо и само само локоооо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: