ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Василев: Ако се играе честно, Локо (Пд) е спасен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:44 / 28.04.2010Коментари (27)4401
© Plovdiv24.bg
Коментар на легендата на Локо Георги Василев:

Локомотив (Пд) ще остане в "А" група, ако се играе честно. Но се вижда, че няма феърплей. Сливен като Барселона ли бяха, че биха в Стара Загора? Изненадваща и срамна работа бе и точката, която Монтана подариха на Локо (Мездра). Нашият отбор не може да се сравнява с Мездра и Сливен, по-добри сме. То е видно, очевадно е. Моля се само да не останат напразни усилията на Коко Динев. Не бива де се забравя и това, че Локо тръгна с 9 точки на полусезона.

За спасението на отбора трябва едно - всички в клуба да са единни - футболисти, управа и фенове. Без дрязги и интриги. Нужно е спокойствие, за да бъде постигната целта. Само в спокойна атмосфера може да бъдат взети 6 точки от Славия, Литекс и Локо (Сф), за да остане отборът в групата. В Локо има много добри футболисти като единици. Сега е моментът да покажат класа. И да не забравят и друго. Казваше го моят треньор Димитър Григоров: Футболистът трябва да мисли. Играчите са като артистите в театъра: играят ли добре - ръкопляскат им, ако са зле - идват освиркванията.

Важно е момчетата от Локо (Пд) да разберат едно. В българското първенство няма изявен лидер. Пирин вкараха четири гола на Литекс, Локо (Сф) взеха куп мачове на кантар. У нашите играчи не трябва има страх преди мачовете с Литекс и Локомотив (Сф). Тези отборчета не са Байерн, нито са Барса, нито пък Интер. Футбол не се играе със страх. Ако се страхуваш, по-добре не излизай на терена. Страх ли те е от Литекс, Славия или Локо (Сф), значи не си футболист. Като видя треньор, който е наредил осем защитници, гася телевизора или си тръгвам от стадиона. Знам, че е загубил мача.

За мен Наджи Шенсой е добър треньор. Разбира играта, въпреки че много хора в Пловдив не го харесват. Прав е, че първо трябва дисциплина и ред в съблекалнята. Майсторлъкът идва след това. Трябва тичкане, без него нищо не става, даже да имаш идеалната тактика.

Няма да е трагедия, ако се изпадне от "А" група. Но ще е лошо, много лошо. И за Локо, и за Пловдив, и за България. Не може футболен град като Пловдив да остане без отбор в елита. Това ще е зле за българския футбол. Няма ли пловдивски отбори в "А" група, няма конкуренция, няма футбол. То и във всички сфери е така - няма ли конкуренция, няма развитие.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
След като напазаруваха в Стара Загора сега е редно вече да се играе честно.
+7
 
 
В неделя пръскаме стадиона по шевовете,опъваме селските тояги от Ловеч,взимаме 3-те точки и отиваме да пием!!А жълтите мисирки да ходят да хакат колкото си искат спринцовки с допинк в жълтият АФК труп!Трупа си е труп и вече мирише!Аййй Локо...
+8
 
 
когато Локо Пловдив стана шампион бихме и Уефски И Ловеч и ЦСКА....каква купена титла бълнувате, мисирки клатени....бихме ги с 3 гола разлика.... Локо Пловдив играе футбол, а БФС мурвичките се боцкат на уговорка !
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Няма да се плашите момчета няма да изпаднем само вяра търпение и НАЙ-ВЕЧЕ ПОДКРЕПА КЪМ ОТБОРА В ТЕЗИ ТРУДНИ МОМЕНТИ !!! Само Локо
+2
 
 
Часът е: 18,00 Денят е: неделя 02 май 2010 Мястото е: Стадион ЛОКОМОТИВ парк Лаута Градът е: Пловдив BULGARIA Никой няма право да отсъства Никой няма право да не Вярва САМО ЛОКО
0
 
 
не си само ти братле ама сега половин пловдив трепери но ние си го направихме дано има господ горе и да остане ЕДИН ВЕЛИК ОТБОР КАТО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
+4
 
 
Няма ли да дойде тази неделя най-накрая - този мач осмисля седмицата ми, този отбор осмисля живота ми...нямам търпение да стъпя на ЛАУТА !!!
+4
 
 
обичаме те легендооооо наша к*р ЗА теа селяни ловеч мловеч ако доидат сьс садията няма да излезнат от НАШИЯ ДОМ ЛОКОМОТИВ ДО ЖИВОТ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Национал на Левски преди гостуването на Локо: Хубаво е да се върнеш обратно!
Ботев и Локо с общо 5 номинации в анкетата "Футболист на футболистите"
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: