ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Строителна фирма ремонтира стадион Ботев като дарение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:44 / 20.04.2010Коментари (84)14517
©
Днес сутринта кметът на Пловдив Славчо Атанасов се срещна с легендата на "канарчетата" Динко Дерменджиев и с домакина на стадион "Христо Ботев" Стойчо Димитров. Кметът обеща среща с двамата в събота на церемонията за предаване на стадиона от МО на Община Пловдив.

Тримата обсъдиха първите мерки за освежаване на съоръжението, които трябва да се предприемат, след като то вече е на общината. Тя осигурява спешно голямо количество райграс и тор, необходими за игрището. Славчо Атанасов е разговарял с ръководството на една от известните пловдивски строителни фирми, която под формата на дарение ще се заеме с ремонти и боядисване по фасадата на стадиона.

В бюджета на общината още в началото на годината бяха заделени пари за цялостен ремонт на плувния басейн, който е част от комплекса, както и за залата за художествена гимнастика там.

Още по темата: общо новини по темата: 46
03.04.2017
25.02.2013
14.02.2012
29.08.2010
27.08.2010
11.05.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
айде кмете сипи ими и едно пепси на шматките
+1
 
 
МАНГУСИТЕ ПОЛУДЯВАТ!ХАХАХА.СЛАВЧО ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!САМО ТАКА,ВСИЧКО ЗА БОТЕВ!
+3
 
 
"Докато умните се наумуват,лудите се налудуват".Без коментар.
на 21.04.2010 г.
-3
 
 
Дилъра на жълтите каза "Като почнат да протестират пловдивчани, че славчо дава от парите на хората за нашата кочина ще им говорим за подлеза!". И всичките малоумници юрнаха да говорят. ПЪРВО за да се вземе този подлез на концесия по договор са дадени 300 000 лева на община Пловдив. ВТОРО всяка година се плащат пари по договора на концесията на община Пловдив от Локомотив (43% четиридесет и три от брутните годишни приходи /без ДДС/ на концесионера за предходната година) ТРЕТО тази концесия е взета от "ПФК" Локомотив" Пловдив - 1936" АД Пловдив, което значи, че всички печалби след като разбира се се платят данъците върху тях отиват само и единствено при футболния клуб. Локомотив е направил своето за Пловдив и спорта в града с този обект - дал е еднократно огромна сума, плаща и всяка година по договора за концесията. Вместо да питате тъпотии идете питайте Славчо КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ, КОИТО ЛОКОМОТИВ ПЛАЩА ЗА КОНЦЕСИЯТА НА ПОДЛЕЗА?!?!?! Тук не става въпрос за това, че някои е решил да направи нещо за жълтата сган и да набива инжекции в труп. Става въпрос за твоа,че е недопустимо пари на пловдивчани да се дават само за един и то най-умрелия и нещастен спортен клуб. И на всичкото отгоре открито да заявява как далаверите ще се прикриват като дарения. Заради тоя глупак прокуратурата трябва да се сезира на момента!!!!!
+4
 
 
Абе Г-да Роми, нали твърдяхте, че Гошо Нарк щял да ви оправи стадиона? Нали новият ви президент също щял да го оправя? Нали Гюлла Топалоглу и въпросният Узункьопрю се кълняха, че лайнута става стройтелна площадка?! Даваха ли ви го на концесия? Даваха ви го! И още ви го дават! Ама не го иска "мастития" бизнесмен от Сандански! Ами що не оставихте кака ви Гюлла да ви го направи? Сега виете на умряло?! Ами вийте, то типично по цигански - все сте недоволни!
+5
 
 
Вижте ся пичове. Нямам против да се дават пари за спорта,точно обратното. Хубаво е,че инвестират в някаква база,било то на Ботев или Локомотив. Въпросът ми е защо само на едно място? Аз тренирам в Локомотив(бокс) и мога да ви кажа,че залата ни е в много по-плачевно състояние сравнение с тази на Ботев. Ботев имат страхотна зала сравнение с нас ;). Нашата не може да им стъпи и на малкия пръст,но какво се получава? Дават пари за тяхната зала,а не за нашата. Ми не е честно. И на пук на това винаги по-добрите боксъори излизат от нашата школа,нищо че после отиват в Ботев,защото предлагат по-добри условия за работа и националите са там. Иначе Ботев ползват вече готови боксъори. Не,че няма и добри от техните. Например Арман е много добър и е техен кадър,но просто повечето излизат от залата на Локомотив. Та бих помолил да се налеят средства и в 2-те спортни бази,не за едни майка,а за други мащеха. Нека не ми се обиждат ботевистите
-1
 
 
нищо не може да направите сами, колко сте жалки само. свикнали сте да се молите някои друг да ви оправи. дарения се дават само на безнадежно болните и на просяците
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 20.04.2010 г.
-4
 
 
дарения и милостиня , няма на кво друго да се разчита
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: