ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Славчо Атанасов: Веднага наливаме 400 000 лева
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:54 / 17.04.2010Коментари (43)7256
© Plovdiv24.bg
"Изключително съм щастлив, че най-накрая се приключи тази 9 годишна сага. Поздравявам това правителство, че най-накрая свърши това, което трябваше да се случи", това заяви кметът на Пловдив Славчо Атанасов при предаването на стадион Ботев от Министерството на отбраната на Община Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Очаквахме това да се случи и да влезем във владение още тази година, и за това сме предвидили в бюджета 400 000 лева за ремонтни дейности. До сега стадионът бе ничии и никой не инвестираше в него - за това ситуацията бе такава. С предвидените пари ще направим спешен ремонт на залата, която също е част от спортния комплекс", коментира още кметът.

В залата се подготвят няколко клуба, сред които клуб по спортна гимнастика, таекуондо, карате киокушин и бокс. Залата е в окаяно състояние и при всеки дъжд прокапва, а в последните няколко месеца дори няма ток.
Още по темата: общо новини по темата: 46
03.04.2017
25.02.2013
14.02.2012
29.08.2010
27.08.2010
11.05.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Господин кмете,там наливате пари-добре,а какво става с другите спортни пловдивски клубове?Защо наливате пари само в единия клуб?
-1
 
 
хааааахахахахахаха циганките яко са налазили.БОТЕВ не играе и пак всеки се интересува от него не от анадолската команда на шиптърския клоун...Славчо ще дава пари защото говорим за ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ драги роми,също и за най-обичания отбор в България...на никой не му пука за изтърсака шльоко дори малобройната му публика не ходи на негови мачове,така че нямате право да протестирате просто се примирете че сте винаги втори...:)
на 17.04.2010 г.
+2
 
 
Айде да те видим как веднага наливаш 400 000, посерко смешен, кога си дал 5 лева за пловдивския футбол въобще. Честито на Ботев за стадиона иначе, дано се намери някой който наистина да инвестира, не като този дебил дето само приказва
+1
 
 
СЛАВЧО,НИТО СТОТИНКА НА МАНГАЛИТЕ!ВСИЧКО ОТ ОБЩИНАТА В СТАДИОН БОТЕВ!ХХАХАХАХА
0
 
 
да оставим фенските заяждания,ок кметчето си прави реклама като се слага на жълтите фенове, щял да даде 400 000 хиляди лева веднага за ремонт,и докъде ще стигнат тези пари????? до никъде,ясно е че от това стадион не става/както и лаута и спартак/ така че пак някаква далавера се заформя,след като толкова милее за жълтия клуб да направи едно искуствено игрище на децата, а не те да тренират на разорани ниви. можем много да спорим дали е правилно това решение,ясно е едно тези пари ще потънат защото с 400 000 хиляди нищо не може да се направи,седалки ли ще сложи,осветлението ли ще оправи,само реклама и полувенчати работи..... съжалявам че гласувах за славчо,и не защото е жълтур/това го знаех и преди това/ а защото е най-слабия кмет който сме имали,само празни обещания ,кичене с шалчета,и нищо друго.
+1
 
 
Никакви пари,докато привържениците на "Ботев"не почистят града от графитите си.Целият град е в надписи и е заприличал на гето от най-долнопробен квартал.
-5
 
 
Хахахахахаааа-само психично болни биха му повярвали на Славчо,ама не е там проблемът.Проблемът, е че кънчова нива ще остане-това грозно никому ненужно псевдостадионче,на което новите граждани пристигнали от села и паланки в последните 60 години си утоляват ниските срасти.Аз от футбол не се интересувам,но наблюденията ми показват,че всичко що е селска фея в нашия град е жълто-т.е. от Ботев.Всичките паразитчета на които едно време комунистите им взеха нивите и ги натикаха по панелките в Тракия и Изгрев,да строят светлото бъдеще,се кичат с жълти шалчета и тормозят с нахалството си и натрапеното си присъствие цивилизованата Пловдивска общественост.Честно да си призная,много се зарадвах,когато разбрах,че с отборът им е свършено-казах си-,че един абсурден символ на селячиската прослойка от крайните квартали си е взел заслуженото място в историята,но уви....Със селски управници е така.В тоя ред на мисли,г-н Славчо,като си рекъл да даваш кеш на селяните,вземи оправи и останалите стадиони в Пловдив-не ти ли се струва справедливо?
0
 
 
Концесията за стадион Локомотив все още не е подписана от страна на Коко Динев, така че към момента стадиона все още си се стопанисва от общината, която за толкова години не е вложила и един лев в него. Как така обаче, сега само 5 минути след като влезна във владение на този стадион реши, че ще се наливат пари в него?!!
0
 
 
За залата е много добре да го направи. Този мишок се опита да дръпне реч, ама се усети, че ще стане смешен. Иначе той и така си е смешен. И как не случихме на свестен кмет от Диран Парикян насам?
+1
 
 
Не му вярваите на тоя, нищо няма да направи. Той е едно голямо НИЩО. Няма силни позиции нито в парламента нито в градът ни, просто един нищо и никакъв селски даскал, които се опита да захапе залък, които не му бе по устата. Няма да даде и цент за стадиона гаранция, и не го казвам със злоба, защото нашият стадион ще се реконструира след края на сезона. Яд, ме е че имаме такъв мишок за кмет.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: