ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (19)
ВК Марица: Нямаме право на грешка! Целта е да спечелим титлата!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:19 / 26.01.2023Коментари (0)1111
©
Волейболните шампионки от Марица (Пловдив) дадоха пресконференция преди началото на втория полусезон и спечелването на осмата Купа на България. На брифинга в зала "Лаута" присъстваха треньорът Борислав Крачанов, капитанката Ивелина Монова и волейболистката Мария Кривошийска. Ето какво заявиха те:

Борислав Крачанов, старши-треньор на Марица:

"Купата, която спечелихме тази година, я определям като по-сладка. Защото през миналата година бяхме с по-опитни състезателки. През този сезон сме с по-млади момичета и това е причината да я определя като по-сладка. Моите възпитанички през целия полусезон работиха здраво за този момент и когато дойде финалът, показаха как се играе един такъв мач.

Те бяха събрани, изпълниха всички указания и заслужено вдигнахме трофея. Не искам да мислим, че преследваме рекорд и да го предаваме на момичетата. Предстои ни още повече работа, защото вторият полусезон е доста по-дълъг има и плейофи, където нямаме право на грешка. Важно е да влезем уверени в плейофите и целта е да спечелим и първенството.

Това, че играем в нова зала не е проблем. Ние тренираме в една зала и играем мачовете си в друга. За нас е хубаво, защото ще можем да се адаптираме по-бързо в новата зала и да го използваме като една тренировка, защото след седмица ни предстои тежко гостуване в София на ЦСКА. Важна е крайната цел – да излезем и да победим. Няма значение къде в коя зала ще играем.

Взехме решение с ръководството Бояна Андреева да се присъедини към нас и да помогне в тренировъчния процес и мачовете. С нейния опит тя ще бъде доста полезна за всички млади състезателки. Опитът, който ще получават от Ива и Бояна, ще е голям плюс за тях. Надявам се всеки мач феновете да идват и да ни подкрепят, а ние ще се отблагодарим с по-добра игра. За нас е много важно работата, която вършим да я показваме пред повече хора. Ние искаме да ги зарадваме така както стана в неделя, когато вдигнахме Купата.“

Ивелина Монова, капитан на Марица

Страхотни бяха емоциите от спечелването на Купата. Свършихме работата по прекрасен начин, изпълнихме задачите си и сме доволни от свършената работа до този момент. Предстои ни още работа. Последните три мача играем в три различни зали и не виждам проблем в това. Приветствам Бояна, тя е много добър човек и професионалист. Нашата цел е да покажем на по-младите как трябва да се прави“

Мария Кривошийска, волейболистка на Марица

Емоциите бяха страхотни за мен трофея беше първи. Предстои ни да затвърдим спечелването на Купата и с триумф в първенството, за което ще работим. В Марица се чувствам като у дома си. Още по-уютно ми е откакто се присъединих към отбора.
Още по темата: общо новини по темата: 97
20.04.2023
19.04.2023
18.04.2023
09.04.2023
07.04.2023
04.04.2023
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Марица на полуфинал, шампионската титла е все по-близо
Медали за всички, много усмивки и емоции в мемориалния турнир "Николай Диманов"
Походът на Марица към 10-а поредна шампионска титла започва от морето
Треньорът на Марица: Готови сме за плейофи през два-три дни
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: