ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бойко Борисов обещава: Даваме стадиона на Ботев до две седмици
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:09 / 06.04.2010Коментари (46)8705
© Plovdiv24.bg
Военното министерство ще върне окончателно стадион "Христо Ботев" за използване от футболния клуб до две седмици. Това заяви на благотворителния бал в Пловдив вчера премиерът Бойко Борисов. Планът за стадиона е той да бъде върнат на Община Пловдив и да се използва от футболния клуб, подкрепян от феновете и легендите на клуба. На балът присъства и военният министър Аню Ангелов, който потвърди информацията. Plovdiv24.bg припомня, че стадион "Христо Ботев", който доскоро бе собственост на Министерството на отбраната, ще бъде върнат на Община Пловдив, а останалата част от спортния комплекс, сред които спортната зала, канцеларии, офиси и други, ще се разпределят между общината и военните.
Още по темата: общо новини по темата: 46
03.04.2017
25.02.2013
14.02.2012
29.08.2010
27.08.2010
11.05.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
предлагам да го направим помощен стадион на Локомотив Пловдив
+2
 
 
Какво лошо, нека има инфо, това ни успокоява тези дето не знаем, и дано да сте прави за Б група, ама без лиценз надали ще стане.
+2
 
 
Ще дойде време да се изясни всичко с подробности, но това време все още не е дошло! Аз лично не знам много неща, но смятам, че си има време за всичко!
+4
 
 
Всичко се пази в тайна за да не се вдига шум и простотии около Ботев!Каквото си го знаеш не давай инфо по сайтове и форуми ...
+2
 
 
Информацията ми е от Хороза: Възстановяват стария Ботев по документи той не функционира , от когато създадоха -Ботев 1912 АД на селския, а втория вече на практика е извън проф. футбола защото не получи лиценз преди 10-тина дни. Незнам как но ми каза, че афтентичния възроден Ботев ще почне на есен от "Б"-група, за това работят около 20 човека!
+6
 
 
Всичко е само въпрос на законови процедури. До края на този месец - април, ще имаме свободен Ботев!
+5
 
 
Някой да каже на какъв етап е създаването на новия Ботев и откъде евентуално ще се започне да се играе и кога, защото така без отбор да гледаме другите си екофти и защо никой не направи нищо отбора да тръгне от Б група, та за 100-годишнината да сме в А група, а не в окръжните или В група.
+5
 
 
Стадиона ще е на общината както са все още всички стадиони в града ни и то половината стадион! За "потичане на инвестиции" е адски рано да се говори защото за да дойде някой да инвестира,първо трябва да се вземе концесия за която първо трябва да мине доста време! Не бързайте да слагате розовите очила защото проблемите в клуба са достатъчно много и каквото да стане в края на месеца,докъто клуба тръгне нагоре също ще е нужно много време а не се знае все още от къде ще тръгне клуба и какво ще се случи през годините когато ботев ще е из по-долните групи! Да,подкрепа от жълтия ни кмет и от други институции ще има но в клуба има доста вътрешни разногласия а те не са малко и сред самите фенове!Гледайте по-реално и не бързайте с положителните мнения!
+6
 
 
До края на месеца ще станат само хубави неща за нашия Ботев! И Митьо в киреча, и нашият футболен клуб свободен, и стадионът ще е наш! И инвестициите ще тръгнат! Ай, канариииии!!!
+7
 
 
това е нещо хубаво но Ботев не е ли още на митьо.кога го прехвърли????А милиционера нека го върне по бързо но като гледам май пак шикалкавят.Хубаво е всички стадиони в Пловдив да са си на отборите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: