ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тотев: Поведението на кмета заплашва решението за стадион Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:10 / 16.03.2010Коментари (49)8375
© Plovdiv24.bg
Силно безпокойство за бъдещето на стадион Ботев изрази областният управител Иван Тотев пред Plovdiv24.bg. На специална среща в четвъртък в Пловдив пристига министърът на отбраната Аню Ангелов. Не за друго, а за да се реши съдбата на стадиона и на другите военни имоти на територията на града.

Министерството предприе политика да се освободи от всичко ненужно, като амбицията му е не непременно да го продава, а да го предаде за стопанисване и управление от общините. Специална покана за срещата е получил още в петък Славчо Атанасов. Чрез протокола на общината, отговорът му е бил категорично не - "Няма да отида, нито ще изпратя представител. Който иска да се види с кмета на Пловдив, да заповяда в общината".

Всякаква липса на диалогичност се наблюдава в поведението на кмета. След като се скара със Симеон Дянков и по думите на Тотев, се обърнал към него с репликата "Ей, пич, гледай си работата", е на път да се скара и с половината правителство. Неуважението към Аню Ангелов в случая поставя под въпрос скорошното решаване с влизането на общината във владение на стадион Ботев.

"Въпреки целия конструктивизъм досега, заради демонстрирано неуважение, министърът може да отложи решението на казуса", коментира Иван Тотев.

Според областния управител, Атанасов би трябвало да бъде особено внимателен, диалогичен и дипломатичен в отношението си с държавните институции и правителството, като се има предвид, че той няма за гръб голяма и авторитетна политическа подкрепа. От тук до края на мандата, според Тотев, е много важно задълбочено и правилно осмисляне на всеки негов управленски ход.
Още по темата: общо новини по темата: 46
03.04.2017
25.02.2013
14.02.2012
29.08.2010
27.08.2010
11.05.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Нема страшно!!!Главчо е ЧЕТВЪРТО поколение Ботевист!! Нищо,че е раждан в Горна махала!! Със тая пословична тъпотия,ще ви доразбие на цяло!! Три букви му се въртят в кухата тимберица-МОЛ!!!!
0
 
 
Каквито и недостатъци да има Славчо, явно е че Тотев се опитва да му подлива вода. Те ГЕРБ-ерите доста се напъват да се доказват на ББ, ето за боклука например не защитаваха интереса на Пловдив. Малко ме съмнява Славчо да се изкаже така - колкото и да си прост да кажеш на министър "пич" ми се струва съмнително. Което ме кара да мисля че Тотев го е уведомил за срещата в последния момент и когато Славчо е отказал някой е решил да извади от това политически дивидент.
+1
 
 
Славчо,ти си голям олигофрен.По бързо да ти свършва мандата,че вече се нетраеш.Боклук.
0
 
 
Нещо се закучиха нещата между Славчо и Тотев. Оказва се, че общината е спазила правилата и сроковете по заема. Да не би и тук Тотев да послъгва? С нетърпение чакам обяснението на Славчо!
0
 
 
и двамата за нищо не стават,Пловдив много отдавна няма свясна об6тина и оправници,аман от псевдо типчета,които освен да мислят за личните си облаги,не и за града!
-1
 
 
но и селяка слафчо има право, след като министърът иска да обсъжда общински имоти да отиде в общината , и при тея гербери(за които гласувам вече4- 5 год.) се вижда че интригата е над всичко, знае че има комфликт м/у двамата и нарочно там, за да изглежда точно така, както е тълкувано във статията.
+3
 
 
Най-добре ще е двете инфантилчета /Тотев и Славчо/ да предизвикат предсрочни кметски избори, за да бъдат отсвирени от пловдивската общесвеност /ако все още я има/!!! Докога пловдивчани ще търпят тези детинщини???
+4
 
 
Когато господ е раздавал акъл, Слафчо е гонил пеперудите по полето на родния край.
+1
 
 
Доколкото можах да схвана, министърът отива на среща с Областния. И Тотев е поканил Славчо на тази среща. Коректно е постъпил. Формално Славчо е дал протоколен отговор, а по същество е отговорил грубо. Нашият кмет е поставил личното си ЕГО над нашето общо желание за диалог, особено по такъв деликатен проблем по стадион "Христо Ботев"! И го прави не за първи път, и по други въпроси за града също. Ами най-малкото заслужава Славчо от всички нас една яка форумна плесница! А на Тотев ще направим забележка да не плаче пред медиите за щяло и нещяло! Интересно, как Славчо смята да обясни своето поведение?
+2
 
 
Политиците трябва да се стегнат и да работят, а не да се чудят как да сплетничат. От тези простотий губим ние гражданите, а не те. Това е между военните и общината. Стадион Пловдив е между държавата и общината. Само си прехвърлят топката и се плюят взаимно. Ние губим хора , не тея мондари жадни за пари и власт.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: