ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо с драматична загуба от ЦСКА в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:34 / 27.02.2010Коментари (276)18106
Локо инкасира драматична загуба с 2:3 при гостуването си на ЦСКА в София. Двата отбора изиграха много добър за родните стандарти двубой.
 
"Смърфовете" започнаха по-добре двубоя и в първите десет минути натикаха своите домакини в тяхната половина. "Черно-белите" играеха по-добре, организираха няколко опасни атаки пред Чавдаров, но до чисто голово положение не успяха да стигнат.

Противно на показаното на терена ЦСКА успяха да реализират първи попадение. В 15-та минута Панку стреля, Кирил Акалски изби, топката попадна в Руи Мигел, който от няколко метра на празна врата отбеляза за 1:0.

Този гол пречупи "черно-белите" и те набързо инкасираха още две попадения дело на Руи Мигел и Панку.

Старши-треньорът на Локо Наджи Шенсой тръгна да търси обрат на развоя на събитията, като направи две смени още преди края на първото полувреме. В игра съответно в 32-та и 42-та минути се появиха Здравко Лазаров и Георги Чиликов на местата на Кюмюрджиев и Чипев.

Намерението на Шенсой бе ясно - всичко или нищо. Смените на пожар обаче предизвикаха странни рокади в състава на Локо.

Все пак разместванията дадоха резултат и Локо стигна до едно попадение още преди почивката, дело на Здравко Лазаров от дузпа в 37-та минута.През второто полувреме отново "черно-белите" бяха по-дейни и логично стигнаха до ново намаляване на резултата. В 54-та минута Здравко Лазаров бе изведен добре от Дембеле в наказателното поле на ЦСКА, нахлу от дясно и бе подкосен от Митревски. Съдията нямаше какво друго да отсъди освен втора дузпа и нов жълт картон за защитник. Дузпата бе дадена, но реферът не посмя да довърши работата си и да изгони играча на ЦСКА. Здравко Лазаров застана зад топката и реализира отново за 2:3.

В края на мача "черно-белите" натиснаха и обсадиха наказателното поле на ЦСКА. 10 минути преди края Йордан Тодоров имаше възможност да донесе равенството за Локо, но ударът му от близо бе спасен от вратаря на домакините.

Локо: Кирил Акалски, Кирил Котев, Бенжалюн Юнес, Ангел Йошев, Георги Мечечиев, Петър Кюмюрджиев (32- Здравко Лазаров), Даксон Да Силва, Йордан Тодоров, Николай Чипев (42- Георги Чиликов), Гара Дембеле, Боян Илиев (70- Евертон Джилио - Том)

Още по темата: общо новини по темата: 19
01.03.2010
01.03.2010
28.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 01.03.2010 г.
+1
 
 
Диневите във "Б" , където той ще ви зареже и ще се затриете както трябва и да стане - докато ние бавно и сигурно се качваме по стълбицата на успеха!
+1
 
 
Пожелавам на буферите оставане в елита и след две три години да се видим на дербито.аз спирам с простотиите :)
на 01.03.2010 г.
0
 
 
Rammstein, вие сте полу-човецир уруди мръсни, заражи жоро на море сте на тоя хал, и нищо не се е променило в гнусното ви жълТУРСКО съзнание. Вие не сте хора, вас трябва да ви вкараме в конц лагери и да ви трепем чрез задушаване, че не заслужавате и отровен газ да хабите. Утайка гнусна!
0
 
 
Буферите да знаят че никой не пожелава смърт на вожда им Локо Динеф,преди всичко сме хора.Аз му пожелавам да е жив и здрав...и някой ден да има на джамията светлинно табло,та да се радват малките циганета :)
0
 
 
ТЕЯ ЖЪЛТУРИ НАИСТИНА СА ОТ НЯКВА СЕКТА НОРМАЛНИ ХОРА НЕ МОЖЕ ДА ПИшАТ И КОМРНТИРАТ ТАКИВА НЕщА,ПОЖЕЛАВАТ СМЪРТ ,ФАНТАЗИРАТ СИ чЕ БИЛИ БОГОВЕ ,чЕ БИЛИ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ,чЕ ЛОКОТО БИЛИ ЦИГАНИ А ВСЪщНОСТ СА ТЕ И ТО СЪВСЕМ ОФИЦИАЛНО -ИЗГРЕВ БОЙС СЕ КАЗВА НАЙ МИЗЕРНИТЕ И МИРИЗЛИВИ МАНГАЛИ ,НЯКВИ ДРУГИ НЕЛЕПОСТИ АПЕЛИРАМ ДА СЕ ПОМОГНЕ НА ТАЗИ ПАСМИНА ЗАщОТО ВСЕ ПАК СА ХОРА ОСИГУРЕТЕ ИМ МЕДИЦИНСКИ ГРИЖИ ПЪК МОЖЕ И ДА СЕ ОПРАВЯТ .САМО ЛОКО ОТБОРА НА ПЛОВДИВ
0
 
 
ТРАЙчО ПОЛКОВНИКА ГО Е НАПИСАЛ НАЙ ПРАВИЛНО ЗА БОЛНИТЕ ЖЪЛТЪЦИ ЦИТИРАМ- 2 абе кво им обесняваш на тия помаци бе в факултета по психология съм показвал много пъти неадекватните им коментари и 1-професор ми обесни че тяхните измишлиотини и злорадстване е нормална реакция на хора с разбита психика които ако не го правят ще психясат много бързо това е един вид защитна реакция на организма виж че повечето говорят еднакво ......... както ония гудбаи доун край ........ погледни им смешния сайт какви измишлиотини са писали КАТО НЯКВА СЕКТА СА и най интересното е че си вярват ЦИРК ЦИРК >>>>>>> И НАКРАЯ САМИ СЕ ПРЕЕ..ХА
+1
 
 
.... за никой не е изненада , че дори жалката чорбарска агитка направи за смях 1936 Пайнер-Селяндура !! ....Гавра и унижение навсякъде където се размиришат , а те пак гледат в паницата на ОТБОРА НА ПЛОВДИВ..... БУХАХАХА няма по комплексирани селяндури на планетата .....по-ниски са дори и от тревата ..... срам дори и за БДЖ ..... БОТЕВ 1912 Е БЪЛГАРСКА ГОРДОСТ И СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ ... а лайнутджамия е позорно наркоманско гробище !! Селандури без история - НЯМАТ БЪДЕЩЕ !!
+2
 
 
поздрави с новия кичек на коко динев и цялото столипиново кочека 3 на 2
0
 
 
ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ защо така скандират лошите прасета м???1926 или 1936???Някой циганин знае ли кога е създаден кюстендилския катун???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: